Pozri, nechce tu zostať, už sa rozhodol, tak mu Barcelona vyšla v ústrety a rokuje s PSG o prestupovej sume. Nemá význam držať ho tu nasilu. Viacerí z nás vrátane mňa by chceli, aby ostal, ale treba sa zmieriť s tým, že už je preč. Máme cca 2 týždne do začiatku ligy a cca 3 týždne do konca prestupového obdobia. Neverím, že pôjdeme do sezóny bez hroťáka.
Máme hroťáka na svetovej úrovni a je to Hamza Abdelkarim videl som ho hrať a je to čistá 9na. Trénuje už z Ačkom. Nemusíme za 100 mil. niekoho rýchlo kupovať.
Je pravda, že jsem chtěl, aby zůstal v Barceloně. Potřebujeme náhradu za Lewandovského a nyní za Ferrana bude asi náhrada Abdelkarim. Lewa a Ferran nám zajistili cca 50 golů a kdo je teď nahradí když tu nejsou. S Ferranem se mohli domluvit a přidat mu. Teď je otázka zda vůbec s někým jednají kromě Alvareze, kterého k nám Atleti neprodají. Deco nedělá téměř nic a za necelé dva týdny do sezony. Nový útočník se potřebuje sehrát s novými kolegy a Ferran aspoň byl. Baletky posilovaly ve velkém a my potřebujeme hroťáka a levonohého stopéra.
Že aktuálne sme bez hrotu je jedna vec , ale že ferran si po Ms uveril a myslí si že je bombardér je druha vec “ a ešte si dá prezývku žralok :D len škoda že drží rekord nie v góloch ale v nepremenených šanciach , akú to mal zápasovú sériu bez gólu !!? .. ale poniektorí by mu dvíhali plat a oslavujú ho tu akoby bolo začo .. , že behá? Prvy dotyk ma otrasný .., odskočí mu každá druha lopta :D , 1na1 ziadne .., už tu minimálne 2 roky nemal hrať .,
Eldy22 nič proti Hamzimu budem rád ak sa chytí ale hroťák svetovej úrovne nie je ani Ferran.
A nemyslím že Hamza bude hrať budúcu sezonu ako Kane, Mbappe, Halland (hroťák svetovej úrovne)....
O novém hrotaku se mluví už od ledna kvůli Lewandovskemu kdy tu byl i Ferran. Za necelé dva týdny začíná sezóna a Barcelona bude bez hrotaku. Pak je jasný, že Deco zatím neudělál nic podstatného aby je nahradil od ledna.
Za Ferrana moze nastupit na hrot aj Fermin, nezahra horsie a je golovy. (Za mna ma podobny styl ako Alvarez). Potom na hrote vie zahrat aj Gordon. Pripadne Olmo.
No a potom tam ostava Abdulkarim ktory podla mna prekvapi. A urcite este 1 hrotaka dotiahnu ci Alvareza alebo niekoho druheho sledu.
Super tak sa budú zasa hráči stavať mimo svojich pozícii a potom sa bude na nich nadávať že nehrajú dobre (Ako ked hral Ferran na LW) ...
Pre zaujímavosť Fermin + Olmo + Gordon dali minulú sezonu (6+7+6) to jest 19 golov. Tí hráči sú určite kvalitný a určite vedia dať gól. Ale iné je nabiehať z druhej vlny a iné stáť na hrote a bojovať zo stopérmi súpera...
Som si isty, ze niekto na hrot pride, na tlacovke aj Flick zdoraznil, ze nieco robit treba a bolo to este vo chvili, ked Ferran bol viac nas nez PSG. To, ze sme schopni cakat na Alvareza do poslednej chvile neje dobre znamenie. V pripade neuspechu uz bude Deco v casovej tiesni, takze to bude hrac bud na volnej nohe, hostovani alebo s nejakou jednoduchou zmluvou bez vacsich zádrheľov, urcite ziadne velke komercne meno. Deco ma urcite nieco pripravene, nie je sprosty, ze necha odist 2 hroty a ziadny neprivedie, som si isty, ze to by uz radsej Ferrana nechal u nas dokoncit zmluvu...Inak na hrote moze hrat Rapha, Gordon, Olmo, ale aj Yamal v pripade, ze z pravej strany bude Adeyemi, takze nejake moznosti tam su, ide vsak aj o nevyhnutnu sirku kadra.
Je pravda, že jsem chtěl, aby zůstal v Barceloně. Potřebujeme náhradu za Lewandovského a nyní za Ferrana bude asi náhrada Abdelkarim. Lewa a Ferran nám zajistili cca 50 golů a kdo je teď nahradí když tu nejsou. S Ferranem se mohli domluvit a přidat mu. Teď je otázka zda vůbec s někým jednají kromě Alvareze, kterého k nám Atleti neprodají. Deco nedělá téměř nic a za necelé dva týdny do sezony. Nový útočník se potřebuje sehrát s novými kolegy a Ferran aspoň byl. Baletky posilovaly ve velkém a my potřebujeme hroťáka a levonohého stopéra.
Jak řekla naše legenda:
„Pokud hráč přemýšlí o tom, jestli chce v Barceloně zůstat, pak si nezaslouží za Barcelonu hrát.“
Tímto bych uzavřel spekulace o Ferranovi. Po mistrovství mu stouplo hodně sebevědomí 🤷🏼♂️
Bleskovky
20 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Nevěřím, že za 60m seženeme lepšího středního útočnika
A nemyslím že Hamza bude hrať budúcu sezonu ako Kane, Mbappe, Halland (hroťák svetovej úrovne)....
No a potom tam ostava Abdulkarim ktory podla mna prekvapi. A urcite este 1 hrotaka dotiahnu ci Alvareza alebo niekoho druheho sledu.
Pre zaujímavosť Fermin + Olmo + Gordon dali minulú sezonu (6+7+6) to jest 19 golov. Tí hráči sú určite kvalitný a určite vedia dať gól. Ale iné je nabiehať z druhej vlny a iné stáť na hrote a bojovať zo stopérmi súpera...
„Pokud hráč přemýšlí o tom, jestli chce v Barceloně zůstat, pak si nezaslouží za Barcelonu hrát.“
Tímto bych uzavřel spekulace o Ferranovi. Po mistrovství mu stouplo hodně sebevědomí 🤷🏼♂️