Tak možno vyskúšam. Ja som mal rád motoroly s čistým androidom a skvelými gestami - potrasies mobilom a zapne sa ti baterka, v noci mimoriadne praktické a rýchlejšie ako dlhé držanie gombíka keď je človek rozospaty :)
Len už mi všetky tie androidy prišli ako na jedno kopyto, tak som zobral ip 17 - ale...neviem, necítim sa byť uspokojeny, dokonca nemôžem povedať že okrem fotaku by to bolo zásadne lepšie ako 300€ androidy čo som mával no :D
Je to dobrý mobil, ale keby za to dam 900 zo svojho vačku a naozaj to nemám od firmy tak by som asi nebol moc spokojny
Dík, už som mal pokušenie vyskúšať čo to za zázrak ten IP, že to tak všetci ospevujú, lebo parametrovo a čo som videl ukážky používania mi to prišlo jak nevydareny vtip na mobil 😀
Akože ono je to v pohode telefón. Na androidoch, keď som bol mladší, tak som si zvykol aj prehadzovať ROMky atď, to sa mi asi na ip nepodarí, ale s vekom mi to už ani netreba. A inak by som nepovedal že sú tam nejaké zásadné rozdiely - tie systémy sú z hľadiska užívateľa podobné, menu, widgety, roletka, proste tak ako to pred pár rokmi boli rozdielne systémy tak teraz už Android vykradol to najlepšie z iOS a podobne aj iOS vykradol to najlepšie z Androidu. Jediná vec čo ma serie je screen mirroring - napojiť to ná iný ako Apple TV je pôrod. Na druhej strane má iOS za mňa lepšiu správu predplatnych, tiež som si celkom zvykol na faceid, ale to sú také kktinky - tak ako som si zvykol na faceid by som si rýchlo zvykol na odtlačok v displeji keď sa budem vracať k Androidu. Občasný lag systemu sa raz za čas zjaví aj tu čo ma prekvapilo. Proste za mňa tam nie sú nejaké úplne zásadne rozdiely. Konštrukcia je ok, ten telefón drzi 100% aj napriek pár pádom.
Asi jediná výhoda iPhonu je za mňa to, že tam asi človek vie vopred čo dostane - pri Androide sa môže stať, že narazis na neodladeny sunt ak máš smolu.
Ale opäť- ten mobil stal 900 a myslím si, že za 500-600€ by som našiel Android kde by som mal podobný užívateľský zážitok ako tu na ip za 900..
Suma sumarum- je to dobrý mobil, všetko tu fičí, akurát vo veľkej miere platíš zrejme za značku. Ak by som však chcem mobil kde mám istotu, že vydrží x rokov lebo chcem mať pokoj, tak by som asi zvolil ip - viem čo kupujem a viem čo dostanem. Frajerkin iphone XS z roku 2019? je stále v top forme...
No a teda úplne na záver dodám - keď známej syn 12 ročný zbadal, že mám ajfon 17, tak som bol v jeho očiach okamžite hviezda 🤣🤣🤣
Takže zrejme v očiach pubertakov ti toto zariadenie prinesie popularitu.
Mám 34, v očiach pubertiakoch a ich mamičiek by som bol pedofil čo láka svoje obete na ajfony 😀Ale k pixelu, nejak ten fotoaparát zase neposunul a má stále ten istý už od pixel 8 pro, vylepšuje len AI, teda keď je pravda že veľkosť senzora je stále 1/1,3 😀
Tak napríklad funkcie ako zhrkas telefonom pustil sa fotoaparat. Teraz tukam na chrbat telefona. A boki dalsie ale motorolu som vyhodil pre 5 rokmi uz viac si nepamatam
Bleskovky
20 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Len už mi všetky tie androidy prišli ako na jedno kopyto, tak som zobral ip 17 - ale...neviem, necítim sa byť uspokojeny, dokonca nemôžem povedať že okrem fotaku by to bolo zásadne lepšie ako 300€ androidy čo som mával no :D
Je to dobrý mobil, ale keby za to dam 900 zo svojho vačku a naozaj to nemám od firmy tak by som asi nebol moc spokojny
Asi jediná výhoda iPhonu je za mňa to, že tam asi človek vie vopred čo dostane - pri Androide sa môže stať, že narazis na neodladeny sunt ak máš smolu.
Ale opäť- ten mobil stal 900 a myslím si, že za 500-600€ by som našiel Android kde by som mal podobný užívateľský zážitok ako tu na ip za 900..
Suma sumarum- je to dobrý mobil, všetko tu fičí, akurát vo veľkej miere platíš zrejme za značku. Ak by som však chcem mobil kde mám istotu, že vydrží x rokov lebo chcem mať pokoj, tak by som asi zvolil ip - viem čo kupujem a viem čo dostanem. Frajerkin iphone XS z roku 2019? je stále v top forme...
Takže zrejme v očiach pubertakov ti toto zariadenie prinesie popularitu.
Ano mal som motorilu roky a niektoré gestá mi chybaju ale zvykol som si.
Nepotrebujem Ip17 na image. Chcem kvalitu za eozumnu cenu.
Mal som Pixel 7a a nafúkla sa mi bateria mesiac po záručnej dobe. Napísal som na support a o 2 dni som mal novy doma. Za telefon po zarucnej dobe