Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-08-12 08:31:54
Logicky to dava najvacsi zmysel ale bohuzial tu nerozhoduje racionalna uvaha ale kto je mediami najviac tlaceny
A pokial rozhoduju ludia a dokonca novinari 😆 tak to nikdy nebude objektivne
Najvacsi zmysel by daval nejaky algoritmus poctu odohratych zapasov + priemerne hodnotenie + trofeje + ine statistiky, aby mohli mohli ziskavat toto ocenenie aj hraci, ktorych casto pracu na ihrisku nevidime
Adamito Premium
2026-08-12 08:40:13
Nejdříve by bylo dobré udělat pořádek v tom co je přednější jestli individuální statistiky a nebo trofeje. Je v tom chaos.
2026-08-12 08:42:54
Ja si stále hovorím, že hlasovať o zlatú loptu by mali v tom zmysle, ktorého hráča by som chcel ku sebe do tímu najviac. Proste hráč ktorý pozdvihne klub o triedu vyššie. Za tento rok by som hlasoval za Kane.
2026-08-12 09:06:26
A ved prečo nie? Skvelý hráč, dokonalo mu vyšli MS, s PSG patril medzi klučových hráčov tiež. Ja mu to prajem, ale neni medialna hviezdička, takže asi to ostane len ako zbožne prianie.
2026-08-12 10:32:46
Vzít to takto, tak měl vyhrát Alvarez, který vyhrál MS, LM, ligu, oba poháry domácí. Přesto ji nevyhrál a bylo to správně.
2026-08-12 11:15:27
Za mna by mal jednoznacne vyhrat Kane, golova masina ale vyborne aj do kombinacie proste komplexny utocnik do toho domace tituly s bayernom + semifinale LM a aj MS to tiez nedokaze kazdy…a nebudeme si klamat zasluzil by si ju po vsetkych tych rokoch…a povedzme si pravdu kane je daleko lepsi futbalista ako ruiz
2026-08-12 15:59:15
Ruiz odohral v sezóne len 1200 minút. Pre porovnanie Rodri odohral 1700, Pedri a Vitinha každý po 2300. Keby mal Pedri v sezóne o 1000 minút menej, na MS by určite vyzeral lepšie. Skrátka, tých faktorov na posudzovanie najlepšieho hráča je viac. Vo všeobecnosti sa to hodnotí najmä podľa vplyvu hráča na hru tímu - tímu, ktorý niečo v sezóne dosiahol. Modrič dotiahol malé Chorvátsko do finále MS, jeho vplyv na tím bol neuveriteľne veľký. Každý, kto vtedy pozeral semifinále, to musel vidieť. Ale nedá sa povedať, že každý, kto pozeral tohtoročné semifinále alebo finále, videl podobný vplyv Ruiza na španielsky tím. V strede poľa dominoval Rodri. A v LM v strede poľa PSG dominoval skôr Vitinha.
Rasto Premium
2026-08-12 21:40:58
Keď porovnám vplyv Ruiza a napríklad Iniestu, ktorý ZL nikdy nezískal... Vždy to bude subjektívne, každý preferuje niečo iné.