Logicky to dava najvacsi zmysel ale bohuzial tu nerozhoduje racionalna uvaha ale kto je mediami najviac tlaceny
A pokial rozhoduju ludia a dokonca novinari 😆 tak to nikdy nebude objektivne
Najvacsi zmysel by daval nejaky algoritmus poctu odohratych zapasov + priemerne hodnotenie + trofeje + ine statistiky, aby mohli mohli ziskavat toto ocenenie aj hraci, ktorych casto pracu na ihrisku nevidime
Táto trofej je trofejou popularity v kombinácii so získanými titulmi. Takže Ruiz je bez šance, lebo nie je populárny.
Nechám sa prekvapiť, komu to padne tento rok.
Ja si stále hovorím, že hlasovať o zlatú loptu by mali v tom zmysle, ktorého hráča by som chcel ku sebe do tímu najviac. Proste hráč ktorý pozdvihne klub o triedu vyššie. Za tento rok by som hlasoval za Kane.
A ved prečo nie? Skvelý hráč, dokonalo mu vyšli MS, s PSG patril medzi klučových hráčov tiež. Ja mu to prajem, ale neni medialna hviezdička, takže asi to ostane len ako zbožne prianie.
Bleskovky
64 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
A pokial rozhoduju ludia a dokonca novinari 😆 tak to nikdy nebude objektivne
Najvacsi zmysel by daval nejaky algoritmus poctu odohratych zapasov + priemerne hodnotenie + trofeje + ine statistiky, aby mohli mohli ziskavat toto ocenenie aj hraci, ktorych casto pracu na ihrisku nevidime
Nechám sa prekvapiť, komu to padne tento rok.