Logicky to dava najvacsi zmysel ale bohuzial tu nerozhoduje racionalna uvaha ale kto je mediami najviac tlaceny
A pokial rozhoduju ludia a dokonca novinari 😆 tak to nikdy nebude objektivne
Najvacsi zmysel by daval nejaky algoritmus poctu odohratych zapasov + priemerne hodnotenie + trofeje + ine statistiky, aby mohli mohli ziskavat toto ocenenie aj hraci, ktorych casto pracu na ihrisku nevidime
Táto trofej je trofejou popularity v kombinácii so získanými titulmi. Takže Ruiz je bez šance, lebo nie je populárny.
Nechám sa prekvapiť, komu to padne tento rok.
Nie nedava to najvacsi zmysel, patri podla teba ruiz medzi najlepsich na svete?nie nepatri…preto ronaldo a messi si vavsinou striedali 1.miesto lebo boli stale daleko pred ostatnymi…nemusel vzdy messi vyhrat LM aby vyhral zlatu loptu…ruiz by to nemal vyhrat ani nahodou…jasne teraz kazdy rok bude hrac z PSG vyhravat😀
Prečo Ruiz nepatrí medzi najlepších box-to-box založníkov na svete?
PSG aj ESP môže na ten post postaviť/kupiť nepreberné množstvo hráčov ale hrá tam RUIZ.
Na MS reálne posadil aj Pedriho ... tak ani Pedri nepatrí medzi najlepších na svete?
Ruiz Pedriho na lavičku neposadil. Pedri sa tam posadil sám, proste mu odišla forma. Ruiz je lepší ako Pedri bez formy, ale nie je ani len najlepší španielsky futbalista, nieto najlepší futbalista vôbec. Rodri je ďaleko pred ním.
Ako ďaleko? Vidí mu aspoň chrbát? Či vlastne aj v tom PSG hra len omylom....
Áno Pedri nemal formu preto ho tam tréner posielal keď sa lámal zápas.... Lebo vtedy tam chceš hráča bez formy....
Pedri nemal formu = Pedri nemal formu, pre ktorú ho poniektorí pokladáme za najlepšieho záložníka planéty. Práve to je to, Pedri je taký dobrý, že keď nemá formu, tak je aj tak prvý náhradník do zálohy majstrov sveta. Ruiz mal skvelú sezónu, ale na zlatú loptu to proste nie je. Nezískal ani cenu najlepšieho hráča LM, ani najlepšieho hráča MS. Bol súčasťou skvelých tímov, v ktorých hral dôležitú rolu, ale nijako nevyčnieval.
Ani Pedri vo forme nie je lepší box-to-box ako Ruiz vo forme. Je to post ktorý aktuálne Pedri nehráva a preto sedel. Potom sa striedal s Rodrim. Ruiz nikdy nebude vyčnievať - jeho úlohy sú proste iné ako má Vitinha, Rodri, Pedri... Svojho času takto "trpel" Busquets pri Xavim a Iniestovi. Tiež pri nich nevyčnieval hoc odborníci a experti z neho boli nadšení.
Busi vyčnieval, preto boli odborníci nadšení. Pozeral som zahraničné štúdiá po zápasoch Španielov, nikto Ruiza nespomínal. To neznamená, že nie je skvelý. Ale chcieť pre neho ZL je ako chcieť ZL v ére MSN pre Rakitiča.
Ja pre neho ZL loptu nechcem a rozumiem tvojej argumentácii. Tento rok každopádne nevidím úplne jasného kandidáta na ZL, ktorý by vyslovene vyčnieval (ak berieme do uvahy klubové úspechy + MS + individuálne štatistiky) ... favorizujem Kana, ale ani ten to nedotiahol ani v jednej súťaži na vrchol a v rozhodujúcich momentoch nebol rozdielový.
Ja si stále hovorím, že hlasovať o zlatú loptu by mali v tom zmysle, ktorého hráča by som chcel ku sebe do tímu najviac. Proste hráč ktorý pozdvihne klub o triedu vyššie. Za tento rok by som hlasoval za Kane.
A ved prečo nie? Skvelý hráč, dokonalo mu vyšli MS, s PSG patril medzi klučových hráčov tiež. Ja mu to prajem, ale neni medialna hviezdička, takže asi to ostane len ako zbožne prianie.
Roni957- 👍👍👍👍👍👍👍Áno, ak je Ruiz najlepší hráč roka, tak futbal ma prestane zaujímať. Na futbal chodím pozerať na hráčov ako bol Messi, Neymar, Ronaldinho… Kúzelníci s loptou. Teraz sa pozerám na Lamina, Mbapeho, Dembeleho. Ruiz, kde to on hral? V čom to on vyniká? V ničom. A v ničom ani neprepadá - to nestačí, aby bol najlepší.
Nevieš v čom vynika? tak to odporučam kupiť silnejšie dioptrie :)
Roni: nikde som nenapísal že Ruiz je najlepši hrač na svete. Od teba som chcel nech napíšeš kto je najlepší a tuy odpoved nemam čiže dovidenia dopočutia je z mojej strany
Za mna by mal jednoznacne vyhrat Kane, golova masina ale vyborne aj do kombinacie proste komplexny utocnik do toho domace tituly s bayernom + semifinale LM a aj MS to tiez nedokaze kazdy…a nebudeme si klamat zasluzil by si ju po vsetkych tych rokoch…a povedzme si pravdu kane je daleko lepsi futbalista ako ruiz
Po vsetkych tych rokoch? Pre boha ved to ma byt naj hrac urceneho roka a nie za karieru .
Toto mala byt trofej pre najlepsieho hraca . Keby najlepsi hrac hral vo valencii a kahdy zapas mal hodnotenie cez 9 a bol by jak maradona a messi tak aj keby nevyhral titul a skoncil by 5. V lige tak tu trofej by mal ziskat on . Proste najrozdielovejsi hrac .
Aspon takto som to ja chapal kedysi
Nenapisal som to pod kazdy komentar tak sa laskavo upokoj a si nevymyslaj kktiny😀a Ardit vies keby bolo keby….ja som dal uplne jasne dovody preco by mal kane vyhrat zlatu loptu a tak som dodal ze by si zasluzil po vsetkych rych rokoch co si akoze nepochopil alebo si to len zle interpretujes?bol kane najrozdielovejsi pri ligovom titule s bayernom?bol, v pohari tiez, v LM je tiez jeho najvacsou zasluhou ze sa dostali do semifinale a na semifinale MS s anglickom mal tiez levi podiel…bol ruuz najrozdielovejsim hracom PSG alebo spanielska?nie nebol…jednoduche nie?
Ruiz odohral v sezóne len 1200 minút. Pre porovnanie Rodri odohral 1700, Pedri a Vitinha každý po 2300. Keby mal Pedri v sezóne o 1000 minút menej, na MS by určite vyzeral lepšie. Skrátka, tých faktorov na posudzovanie najlepšieho hráča je viac. Vo všeobecnosti sa to hodnotí najmä podľa vplyvu hráča na hru tímu - tímu, ktorý niečo v sezóne dosiahol. Modrič dotiahol malé Chorvátsko do finále MS, jeho vplyv na tím bol neuveriteľne veľký. Každý, kto vtedy pozeral semifinále, to musel vidieť. Ale nedá sa povedať, že každý, kto pozeral tohtoročné semifinále alebo finále, videl podobný vplyv Ruiza na španielsky tím. V strede poľa dominoval Rodri. A v LM v strede poľa PSG dominoval skôr Vitinha.
Vidíš Rodri aj Vitinha sú dominantnejsi aj viac vidieť na Ihrisku. Súhlasím. Ale každý má iné úlohy. Ruiz nemá hrat ti isté čo hrajú Rodri alebo Vitinha. Alebo dokonca Pedri.
Ruiz má iné úlohy na ihrisku... To neznamená že je horší...
Ani Ruiz ju nezíska. To neznamená že by si ju nezaslúžil. Podľa niektorých áno, podľa iných nie. Vždy to bude subjektívne. Tento rok navyše špecifický boli aj MS a nikto nedosiahol absolútneho úspechu.
Ruiz bol súčasťou PSG/ESP a v oboch tímoch plnil na 1*** svoje úlohy.
Bleskovky
20 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
A pokial rozhoduju ludia a dokonca novinari 😆 tak to nikdy nebude objektivne
Najvacsi zmysel by daval nejaky algoritmus poctu odohratych zapasov + priemerne hodnotenie + trofeje + ine statistiky, aby mohli mohli ziskavat toto ocenenie aj hraci, ktorych casto pracu na ihrisku nevidime
Nechám sa prekvapiť, komu to padne tento rok.
PSG aj ESP môže na ten post postaviť/kupiť nepreberné množstvo hráčov ale hrá tam RUIZ.
Na MS reálne posadil aj Pedriho ... tak ani Pedri nepatrí medzi najlepších na svete?
Áno Pedri nemal formu preto ho tam tréner posielal keď sa lámal zápas.... Lebo vtedy tam chceš hráča bez formy....
Roni: nikde som nenapísal že Ruiz je najlepši hrač na svete. Od teba som chcel nech napíšeš kto je najlepší a tuy odpoved nemam čiže dovidenia dopočutia je z mojej strany
Toto mala byt trofej pre najlepsieho hraca . Keby najlepsi hrac hral vo valencii a kahdy zapas mal hodnotenie cez 9 a bol by jak maradona a messi tak aj keby nevyhral titul a skoncil by 5. V lige tak tu trofej by mal ziskat on . Proste najrozdielovejsi hrac .
Aspon takto som to ja chapal kedysi
Ruiz má iné úlohy na ihrisku... To neznamená že je horší...
Ruiz bol súčasťou PSG/ESP a v oboch tímoch plnil na 1*** svoje úlohy.