Tak po 30 gólovém Lewovi jsme nechali jít 20 gólového Ferrana a jsem tak bez Útočníka s - 50 góly za sezónu :D Tomu říkám tragédie od vedení a za týden začíná liga.
Bejt Flickem tam se na to z výšky vykašlu a jdu pryč. Ten se tu dvě sezóy snaží z toho týmu vymáčknout co jde a v létě kdy chtěl posílít stopera a hrot mu do obrany prodají jednoho hráče a do útoku rovnou dva....
Komedie jménem Laporta s Decem. Reál svoje přestupy vyřešil už tři týdny před startem ligy.....
Souhlasím s tebou Insahn to podobné jako ty jsi napsal jsem napsal pár sekund před po tobě. Baletky posilovali před i během MS a ziskavali hráče, které potřebovali. Teď se můžeme jen modlit ať Deco začne dělat to co měl už dávno dělat.
panikaaaa. real posilnil, ale nie tam kde hlavne potreboval cize pohoda. verim, ze utocnik pride a dvojku moze kludne robit hamzan. a ked pride rodri, tak sa cez nasu zalohu ani nedostanu a pri tej rozohravke co budeme mat, moze byt v utoku v klude i scziesny 😂😂
Ihsahn,kamo ukludni sa a neopustaj sa.Co ma Real vyriesene ? To,ze nakupil este nic neznamne.Este to musia dat dokopy cele. Videl si na MS. Co vsadia vsetko na rychlych tmavych hracov,narazia vo vyssom leveli na taktiku a techniku. Real nakupil,to ano,ale bolo im treba napr mladika za vyse 100 mega do utoku?? Uz teraz sa tam nezmestia s egami Mbappe a Vinicius,plus kopa dalsich.Potrebovali stred a dali si tam Silvu,co je uz pomaly za zenitom. Nam odisiel Ferran,kotry hrotakom nie je a nebol,len sme si to nahovarali. V tak offenzivnom muzstve,co tak ovladlo ligu ,by dal 20 golov aj Zdenek Nehoda. A Real nech sa da dokopy,lebo za posledne dve sezony ma nula trofeji a potom im ostane len "afera" Negreira a Superliga. Hansi to rozdrti tuto sezonu zase ,neboj sa. PSG nema hrotaka a pozri na repete v LM.
ihsahn kludne tam moze hrat olmo. ma podobny profil jak ferran a vie sa orientovat v tesnych priestoroch a nieje to ani taky palic sanci a navyse je dobry zadom k brane i v kombinacii. ja sa o goly nebojim
Olmo, kterej je třetinu každé sezóny out, nikdy na pozici 9 nehrál a nedá ani 10 gólů za sezónu :D. Jo, to bude útoc na ligu mistrů. Flick bude asi úplně nejradši, když bude měnit styl po dvou sezónách :D
Prostě komedie jménem Laporta. Flick na konci sezóny jasně řekl, že potřebujeme posílit na stiperu a hrotu a oni udělají přesný opak :D
Někdo přijde... :D wau
Někdo nemůže hrát na postu kde v Barce hráli naposledy Messi,Suarez a Lewa. Tam se měla už půl roku hledat náhrada a né pustit i dvojku a mít jedinpu variantu v hráči, kterého jeho tým nemusí pistit a.má smloubu na další 4 roky.
Ten "niekto" nemoze byt ani Ferran touto logikou takze ze odisiel je bezpredmetné. Na úrovni Suareza a Lewu je len Haaland a Kane, hľadať nemusíš dlho...
Hoši, já jsem vždy byl za jeho prodej už dřív, ale za téhle situace oni mají pravdu, já nejsem zrovna zastávce Ferrana, vzdy jsem ho bral čistě za lavičkáře. Ale proboha ODESLO 50 golu za sezonu PADESAT! To není malo, to se musí projevit. To se nerozloží na ostatní hráče, my nemáme čistě žádného zakončovatele. Utok je uplně šílený. A pokud nikdo nevystřelí golově což pochybuji(Leda Raph). Tak to bude bolest. A tady mi prijde jako že však v pohodě bude tam hrát OLMO? Flick to zkusí. On který hlásá že chce posilu do utoku. A bude tam stavět na pozici falešné 9, týpka co je část sezony vždy zraněný. A k tomu co není extra golový. A on najednou vybouchne a bude to tam sázet? A ještě při změně postu na kterým nikdy nehrál. No ták. Nebo Adeyemi co nedal za 4 sezony ani 25 golů v Německé lize :D Či Gordon co dal víc jak 10 golů jednou v kariéře pred x lety? :D Já tady nechci dělat rozruch ale tohle je fakt stupidní situace. Ale na druhou stranu nejsem proto aby tu hral hráč co tu nechce hrát. A nebo si diktoval.
Za 50mega , tento drevak je super ;) a teraz k tomu že nemáme útocnika .., poniektorí ste tu hotoví z toho že dal “ až “ 20 gólov ..Pri tej kvalite v zálohe ktora vyprodukuje 10 šancí na zápas .. by mal 20g , každý priemerný útočník ., napíšte mi horšieho útočníka ktorý hral v Barcelone ??
Má se přece řešit situace týmu nejdřív ne? Flick to na konci sezóny řekl jasně a všichni jsme i viděli kde potřebujeme posílit- Top hrot na kterého se je třeba spolehnout a stoper ke Cubarsímu !
Co místo toho udělalo vedení? Tyhle posty vůbec nevyřešili, koupili za 100 mega další dvě křídla k Raphovi a Yamalovi a nakonec i poslali Arauja na hostování a prodali Ferrana. Suma sumárům jsme na těch nejdůležitějších postech nejen že neposílili , ale dokonce oslabili a máme tady dva hráče, které jsme tak nutně nepotřebovali. Takže vlastně udělali opak toho co chtěl trenér.
Vždyť ti máčové se snad měsíc hádají s Al Hilalem o 10 mega za Cancela...........
A teď se dokonce mluví, že ten hrot po kom b y jsme mohli jít je tragéd Mikautadze. Tohle už je moc.
ihsahn: ferran davidovi villovi nesiaha ani po kotnik. Villa doplatil na to ze si v nespravny cas zlomil nohu. od vtedy siel dole vodou. ten traged mukautadze ma 13+6 vo villareale. v barcelone by tie cisla mal trojnasobne vecsie pri tych poctoch sanci co si kazdy zapas vytvarame. ty si nejak zamilovany do ferrana alebo co? gordon bola flickova posila aj adeyemi, cize ne jednu stranu sa tu vyhovaras na flicka, ze chce hrot, co je aj chce, na druhu stranu ked chce tychto dvoch, tak uz nevie co robi? to si kusok odporuje
Co si odporuje? Flick na konci sezóny řekl, že potřebujeme posílit hrot a obranu!(To sand musel vidět i každý kdo sledoval naše zápasy)
Přišel někdo na tyhle dva posty? Ne
Dokonce ještě z těchto postů dva hráči odešli. Dokonce se i nejsme schopni dohodnout Al Hilalem na přestupě Cancela za 10 míčů, jenž nám loni hodně pomáhal. Komická situace.
Je týden do začátku ligy. Nebylo by lepší mít hráče na přípravu? Nebylo by lepší mít víc naplánovanej přestupák, než čekat na nereálného Alvareze a pak nevědět co dělat dál?
ihsahn: ty vidis decovi do hlavy? jak vies, ze sa daco neriesi? to ze vynecha nejaky sranda zapas proti al ahli ci dva treningy nic strasne sa nestane. pokial to budu kvalitny hraci, tak sa dokazu rychlo adaptovat
Akože už teraz je neskoro…ale treba začať makať na poriadnom hrote…a najlepšie zohnať aj backup niečo ako bol Luuk, ale to už je asi moc scifi. Už dávno tu mal byť aj Rodri s Cancelom. Ja nechápem čo všetko tak dlho trvá? Však financie vraj nie sú problém. Aj keď ani tomu moc neverím :)
To nie o panike ale od začiatku roka sa vedelo že Lewa končí. Ak Ferran nebol ten plán ktorý ho mal nahradiť v poriadku. Ale kto ním je?
Netreba zabúdať že pre hráčov je ideálne spolu absolvovať prípravu... To už vieme povedať že nová posila nestihne...
Takhle - Lewa 30 gólů vloni rozhodně nedal a jeho odchod je za mě sám za sebe největší posila v útoku. Nechci aby to vyznělo hrubě, vážím si všeho co pro nás udělal a právem je zařazený mezi legendy klubu, ale …. Už to nebylo ono a jsem rád že má nový tým.
Co se týká Ferrana - byl to můj oblíbený hráč a přál jsem si aby zůstal. Klub to tak asi neviděl a Ferran necítil, že si ho klub dostatečně váží. Pokud je pro klub výhodnější ho prodat, ok - zvlášť když chce Ferran pryč - ale jeho odchod mě mrzí.
Teď máme v útoku Yamala, Raphnhu, Gordona … To si myslím je útok mega kvalitní!!! Uvidíme jak se bude jecit Bisiwu, Hamza Abdelkarim nebo někdo další. Rozhodně si nemyslím že budeme mít útok slabší než vloni …
Jako že přišel neprodutlktivní Gordon, kterej nehraje ani 9, zratili jsme oba hroťáky, jenž dávají pod Flickem dohromady průměrně 50 gólů a nemáme slabší útok? Zajímala by mě tato logika.
Počítat že to potáhnou 18 a 16 hráči je teda taky zajímavá věc.... Jaký vlastně byl plán před létem? Nebo se rozhodli, že to zase hodí na trenéra, když se nebude dařit? Už to, že týden před ligou jsme v této situaci je úplné mimo od vedení klubu.
ihsahn: je uz konec prestupaku? ani raphina nebol extra produktivny v PL a potom vystrelil pod flickom a mal najviac G/A v EU. mozno to bude podobne aj s gordonom. nevidim dovod preco by to tak nemohlo byt. mozno tam skusi raphu, ktory je dost golovy. zbytocne panikaris
Tohle je řešení na vysoký úrovni. Sám Flick potřeboval posilu a říkal si o ní.
třeba tam prej někoho zkusí a třeba se tam chytne :D Jo takhle se řídí klub jako Barcelona. Navíc příští rok zase budeme mimo 1:1, takže pokud někoho nekoupí letos, tak budeme bez strikera dvě sezóny(vedení očekává, že kvůli stavbě střechy musíme zase mimo CN)
Ihsahn: já se s tebou nebudu hádat :)) Pokud si myslíš, že Lewa je lepší a produktivnější než Gordon, tak mezi námi není co řešit. Btw … Gordon byl minulou sezonu produktivnější jako 9 než na křídle, jen tak pro zajímavost. A Raphinha by tam - na 9 - byl už vloni 10x lepší než Lewa. Ferran je můj oblíbený hráč a jeho odchod jsem si nepřál.
Se tedy divím, že tam vůbec Flick dával Lewu do zápasu, když byli všichni lepší a už vůbec nevím kde dal za nás 120 gólů ve 4 sezónách. A vůbec nechápu co tady rozjíždíš za věci když dokonce Flick před týdnem řekl, že je potřeba na přestupovém trhu něco udělat(a to ještě před odchodem Ferrana) Na něm je vidět, že není spokojený, co vedení předvádí.
Tady s tebou konečně souhlasim- taky jsem nechápal Flicka, proč tam Lewu dával.
Zbytek tvého komentáře už ale nechápu. Já tady nic nerozjíždím a naprosto souhlasím s Flickem, že útočníky potřebujem, hlavně po odchodu Ferrana. Celkem zmizeli 4 a přišel 1 (resp. 2). Já bych ale nerad vyhazoval desítky milionů za nějaký průměrný hráče. Radši bych dal šanci klukům z LaMasie … já se toho nebojím 😉
Decká, kľud 😁 Je jasné, že hroťák by sa šikol, ale pokiaľ by to malo byť z núdze, len aby nejaký bol, pripájam sa k názoru, že radšej zaimprovizujeme, kým bude na trhu dostupný skutočne topový kus. Vždy lepšie hrať bez klasického hrotu a povedzme s Olmom, než by miesto neho hral na hrote trebárs Vlahovič.
Síce si myslím, že niečo sa ešte nakúpi, ale aj v opačnom prípade nás čaká parádna sezóna a ja sa na to vážne teším.
Ak dopadne podľa očakávaní Rodri, bude to za mňa v našom podaní neskutočný koncert v strede poľa, aký pred přestupovým obdobím nikto ani nečakal, veľké nádeje vkladám tiež do Gordona a Adeyemiho. Popri tom bude zaujímavé sledovať, kam až to bude posúvať Lamine a Bernal a ak má niečo trochu škrie, tak absencia skúseného svetového stredného obrancu k Pauovi, ktorý je už tak svetová extraklasa, ale s takým ostrieľaným parťákom po boku by mohol rásť do nebies.
Visca el Barça, priatelia a nezabúdajme príliš ľahkomyselne, že ešte nedávno sme boli finančne v omnoho horšej situácii a o takýchto posilách sa nám ani nezdalo. Cez to všetko sme zbierali trofeje 😊
Vždy je lepší hrát bez klasické 9...... No já mám dost. Proč to Flick už dávno nevěděl.
Jenom dodám, že kvůli tomu, že budeme muset hrát za rok zase púl roku mimo CN kvůli střeše, tak máme mít v příštím létě zase po 1:1. To reálně znamená, kdo nepřijde teď nepřijde ani za rok........
Bejt Flickem tam se na to z výšky vykašlu a jdu pryč. Ten se tu dvě sezóy snaží z toho týmu vymáčknout co jde a v létě kdy chtěl posílít stopera a hrot mu do obrany prodají jednoho hráče a do útoku rovnou dva....
Komedie jménem Laporta s Decem. Reál svoje přestupy vyřešil už tři týdny před startem ligy.....
Prostě komedie jménem Laporta. Flick na konci sezóny jasně řekl, že potřebujeme posílit na stiperu a hrotu a oni udělají přesný opak :D
Někdo nemůže hrát na postu kde v Barce hráli naposledy Messi,Suarez a Lewa. Tam se měla už půl roku hledat náhrada a né pustit i dvojku a mít jedinpu variantu v hráči, kterého jeho tým nemusí pistit a.má smloubu na další 4 roky.
Co místo toho udělalo vedení? Tyhle posty vůbec nevyřešili, koupili za 100 mega další dvě křídla k Raphovi a Yamalovi a nakonec i poslali Arauja na hostování a prodali Ferrana. Suma sumárům jsme na těch nejdůležitějších postech nejen že neposílili , ale dokonce oslabili a máme tady dva hráče, které jsme tak nutně nepotřebovali. Takže vlastně udělali opak toho co chtěl trenér.
Vždyť ti máčové se snad měsíc hádají s Al Hilalem o 10 mega za Cancela...........
A teď se dokonce mluví, že ten hrot po kom b y jsme mohli jít je tragéd Mikautadze. Tohle už je moc.
Přišel někdo na tyhle dva posty? Ne
Dokonce ještě z těchto postů dva hráči odešli. Dokonce se i nejsme schopni dohodnout Al Hilalem na přestupě Cancela za 10 míčů, jenž nám loni hodně pomáhal. Komická situace.
Netreba zabúdať že pre hráčov je ideálne spolu absolvovať prípravu... To už vieme povedať že nová posila nestihne...
Co se týká Ferrana - byl to můj oblíbený hráč a přál jsem si aby zůstal. Klub to tak asi neviděl a Ferran necítil, že si ho klub dostatečně váží. Pokud je pro klub výhodnější ho prodat, ok - zvlášť když chce Ferran pryč - ale jeho odchod mě mrzí.
Teď máme v útoku Yamala, Raphnhu, Gordona … To si myslím je útok mega kvalitní!!! Uvidíme jak se bude jecit Bisiwu, Hamza Abdelkarim nebo někdo další. Rozhodně si nemyslím že budeme mít útok slabší než vloni …
Počítat že to potáhnou 18 a 16 hráči je teda taky zajímavá věc.... Jaký vlastně byl plán před létem? Nebo se rozhodli, že to zase hodí na trenéra, když se nebude dařit? Už to, že týden před ligou jsme v této situaci je úplné mimo od vedení klubu.
třeba tam prej někoho zkusí a třeba se tam chytne :D Jo takhle se řídí klub jako Barcelona. Navíc příští rok zase budeme mimo 1:1, takže pokud někoho nekoupí letos, tak budeme bez strikera dvě sezóny(vedení očekává, že kvůli stavbě střechy musíme zase mimo CN)
Zbytek tvého komentáře už ale nechápu. Já tady nic nerozjíždím a naprosto souhlasím s Flickem, že útočníky potřebujem, hlavně po odchodu Ferrana. Celkem zmizeli 4 a přišel 1 (resp. 2). Já bych ale nerad vyhazoval desítky milionů za nějaký průměrný hráče. Radši bych dal šanci klukům z LaMasie … já se toho nebojím 😉
Síce si myslím, že niečo sa ešte nakúpi, ale aj v opačnom prípade nás čaká parádna sezóna a ja sa na to vážne teším.
Ak dopadne podľa očakávaní Rodri, bude to za mňa v našom podaní neskutočný koncert v strede poľa, aký pred přestupovým obdobím nikto ani nečakal, veľké nádeje vkladám tiež do Gordona a Adeyemiho. Popri tom bude zaujímavé sledovať, kam až to bude posúvať Lamine a Bernal a ak má niečo trochu škrie, tak absencia skúseného svetového stredného obrancu k Pauovi, ktorý je už tak svetová extraklasa, ale s takým ostrieľaným parťákom po boku by mohol rásť do nebies.
Visca el Barça, priatelia a nezabúdajme príliš ľahkomyselne, že ešte nedávno sme boli finančne v omnoho horšej situácii a o takýchto posilách sa nám ani nezdalo. Cez to všetko sme zbierali trofeje 😊
Jenom dodám, že kvůli tomu, že budeme muset hrát za rok zase púl roku mimo CN kvůli střeše, tak máme mít v příštím létě zase po 1:1. To reálně znamená, kdo nepřijde teď nepřijde ani za rok........