Porovnáva sa Cancelo s Rodrim? Cancelo nemusí vôbec prísť , máme tam mladých, svojich. Vždy som proti, keď tu pchate všelijakých vyslužilcov . Už sme raz mali geriatriu a skoro sme skrachovali.
Tak emiliano zahlásil že Casado je lepsi hráč nez Bernardo Silva čiže by som to bral s rezervou. K téme, ani jeden z našich mladíkov nema kvality Cancela, taka je realita.
Ak sa nepodarí Cancelo tak by bolo dobré skúsiť získať Laporta ku Cubarsimu, aj keď to by bol ešte tvrdší oriešok, čo si uvedomujem, ale za skúšku nič nedáš. Na druhej strane ak je záujem medzi arabmi o Casada, predať ho za 30 M a budeme mať na Cancela a ešte by sa zvýšilo napr. na Rodriho (keďže MC zdvihol požadovanú sumu).
80m za gordona, za rodriho sme ochotni dat 70m ale za cancela ktory sa u nas perfektne overil a v jari podaval neskutocne vykony tak zanho nie sme dat ochotni 15…potom mi prosim este niekto napiste ze deco odvadza fantasticku pracu
S těmi částkami souhlas. I s celou myšlenkou. Naprostý souhlas.
Samotné vyjednávání, bez více informací z více zdrojů ideálně, bych si hodnotit nedovolil. Ale souhlas, hlava mi to nebere jak píše autor, proč jinde to lítá, ale tu ne. Cancela potřebujeme.
Rodri si zoberie z neho príklad, zaplatí 10M aké tiež náš. 🤭
Samotné vyjednávání, bez více informací z více zdrojů ideálně, bych si hodnotit nedovolil. Ale souhlas, hlava mi to nebere jak píše autor, proč jinde to lítá, ale tu ne. Cancela potřebujeme.