Chigo nic v zlom s vela vecmi s tebou suhlasim, ale u nas hra fakt nezalezi az tak moc od stoperov. Musia sa akurat naucit offside pascu. U nas je zaklad presing, ktory zacina uz v utoku. Sak sme to videli, ked nam vypadol raphina...ked sa mylim kludne mi povedz tvoj nazor. Bez hadok...
Tak pokud nám dá někdo za Ferrana 50mil. rok před koncem, tak za Rodriho to je úplně jiná písnička. Časy kdy se dávilo za hráče rok před koncem 20-30mil jsou asi pryč.
Ferran ma iný vek zase ako Rodri. Chápem aj rozdiel v kvalite medzi nimi, ale potom Ferran dal jediný finalový gól MS, čo mu tiež zdvíha cenu. Hodnotu tvoria aj iné faktory.
Kde mi kupujeme pravdepodobne Rodriho na jeho poslednu veľkú zmluvu, tak PSG kupuje Ferrana pravdepodobne aj na 2 a možno viac.
Tak Rodri zase vyhrál zlatý mic, nejlepší hráč MS a mohli by jsme pokračovat. Rodri by v každém týmu hrál základ a byl by jeden z nejlepších, což Ferran bude hrát vždy a všude druhé housle je to fantastický žolík. Beru to tak, že tohle je úplně v pohodě. 😉
Kde mi kupujeme pravdepodobne Rodriho na jeho poslednu veľkú zmluvu, tak PSG kupuje Ferrana pravdepodobne aj na 2 a možno viac.