Stejně ho nechápu. Chci bejt útočník číslo 1 odejde mi konkurence lewandowski, konečně přijde moje chvíle a já radši odejdu pryč. No asi má víc informací jak já, ale divný přístup.
No lebo on nie je zavrety v cele bez internetu. Sak denne vyjde 30 clankov ako barcelona zufalo zhana utocnika takze asi vie ze on nebude 1notka ani keby bol jediny sak uz ho prebehol aj yamal na hrote 🤣
Odešel Lewandowski, má za sebou životní sezónu, v lize byl produktivnější v přepočtu na minuty jen Mbappé a Barcelona s ním není schopna prodloužit smlouvu. Reálně se vedení Barcelony chtělo tím začít zabývat někdy v září či říjnu dle médií. Do toho tlačí na příchod Alvareze i když je nereálný. Pak v rozhovoru na dotaz, co by Barcelona měla udělat Ferran odpověděl „Ukázat, že mě milují, že přistoupí k jednání a všichni si promluví.“ Fanoušci se z toho mohli posr*t a nadávají mu, jak si myslí, že je Messi, že on má ukázat jak klub miluje, ať táhne a podobné kecy. Já v tom ale nevidím hráče, který chce mermomocí odejít, ale hráče, který si přeje být ve svém klubu doceněn. Na druhé straně v PSG ho chtěl enormně Enriqué se kterým má nadstandartní vztahy z reprezentace + jednu dobu chodil i s jeho dcerou, takže vztahy musí mít extrémně pozitivní. Co se týče vytížení v PSG, tak bych upřímně obavy neměl. Enrique totiž praktikuje styl, že v Lize mistrů nastupuje v nejlepší možné sestavě, ale v lize to pravidelně točí, protože ví, že ji zvládnou vyhrát tak jako tak. Takže si myslím, že by mohl klidně v lize nastupovat pravidelně a v Lize mistrů by mohl mít nějaké starty v rámci ligové fáze a obecně pravidelně nastupovat z lavičky. Takže si myslím, že co se týče minutáže, tak na tom nebude hůř, než kdyby Barcelona přivedla svou vysněnou posilu v podobě Álvareze nebo když byl upřednostňován Lewandowski.
Hej v podstate mas pravdu. Akurat ze keby sme ho predlzili alebo predali za viac ako 50 mega muiseli by sme zaplatit dalsich 10 mil city takze asi si zhodnotili ze by sa im to predrazilo a kdeze ma psg zaujem tak ho spenazili nemisto - 20 mame plus 60 (neviem aky ma plat tak som ratal s 10 milionov) Takze asi si zhodnotili ze ako dvojka je moc drahy.
Kazdopadne ja nemam proti nemu nic vzdy ked hral vydal zo seba 100% aj ked to u nas na 1tku nevyslo drzim mu palce a zelam mu nech vyhra aj zlatu loptu ako dembele. To ze to neslo u nas neznamena ze sa nechyti inde.
Ešteže si jeden z veľmi mála.....
Ale maj svoju radosť,uži si to.,Hejteri všetkých končín tešte sa!Odišli hráči,čo dali 77% všetkých našich gólov minulú sezónu,lebo ste dvoch z nich Vy vyštvali.....
Nemyslim,ze je jeden z mala. U Ferrana je to 50/50. Rozdelil cules ako ziaden iny hrac. U vcasiny sa zhodneme ,ze ich mame radi,alebo maju ist prec.U Ferrana to bolo vzdy 50 na 50 a za mna tiez suhlasim s RSHK94
Maryann , jedna “ dobra “ sezona vymaže 4 zle ?? , máš rad štatistiky , ako pozerám tak si pozri koľko % šancí dokázal tento babrák zahodiť ?? To ti nevadí ?? , ty by si mu pridal a predĺžil zmluvu že ? , teraz daj argument že rozhodol finále :D , extrém toto Barcelona je svetový veľkoklub nie chránená dielňa ;) keď nemáš kvalitu tak tu nemáš miesto bodka .
Posledne 2 sezóny nezahodili o nič viac šanci nez väčšina hrotakov vrátane úzkej špičky akurat si to neuvedomujete lebo nesledujete každý zapas City, Bayernu, Interu atd. To ti môžem dopodrobna doložiť štatistikami. Každý útočník pali veľké množstvo šanci, neexistuje hrotak ktorý by dal z každej alebo z každej druhej šance gól.
Ked mal Deco este pred MS v plane predat ho mozme dakovat Bohu za jeho gol vo finale, lebo ten chalan dal na MS tusim 1 gol v 8ich zapasoch a este aj Oyarzabal ho vytlacil zo zakladu. Vdaka tomu golu Ferrana spenazime tak, ako by sme ho nikdy v minulosti a ani v buducnosti nespenazili. Mne osobne chybat bude, ako zolik brutalny, sympaticky hrac do timu, ale na Barcu prilis nekonzistentny. Ked mal byt niekto z timu na predaj, aby sa mohli priviezt posily tak Ferran stoji vo fronte jednoznacne vpredu spolu s niekolkymi dalsimi.
Pietro30 Barcelona je tak světový klub, že v půlce srpna nemáme ani jednoho útočníka. Koupě útočníka byla priorita a přitom jsme přišli i o druhého. Další priorita byl Cancelo, který tady měl být už nejpozději před měsícem a dohadujeme se o 5 miliónů eur, ale hlavně, že si Barcelona v jeho příchodu věří, jak se tady v článcích často píše. Další prioritou byl kvalitní levonohý stoper. A ani ten tady není. A znovu, je PŮLKA srpna a klíčové posty jsme neposílili.
Velka spokojnost ..nikdy ti nebol hrac zakladu ani ziaden tahun muzstva vysiel mu 1 zapas s 5 zapasov ..bohuzial realita ze na nam PSG urobilo laskavost :-) vykupilo slabeho zralocika ..dovidenia :-)
Barcelona sa nehrnula do predlzenia zmluvy lebo videla ze to neni taky ostrostrelec co by za to stal…odhliadnuc od vsetkych statistik a cisel tak vo svojej “najlepsej” sezone mal take vykyvy ze nedal gol 15-16 zapasov? utocnik Barcelony prosim pekne?😀to sa kedy naposledy stalo aby utocnik Barcelony tolko zapasov strelecky mlcal?a povedzme si narovinu Torres nikdy nebol hrac do zakladu a ani ziadny snajper…navyse to nebol ani srdciar dost najpravdepodobnejsie tak necham ten smutok poniektorych ze sme sa ho zbavili
Kazdopadne ja nemam proti nemu nic vzdy ked hral vydal zo seba 100% aj ked to u nas na 1tku nevyslo drzim mu palce a zelam mu nech vyhra aj zlatu loptu ako dembele. To ze to neslo u nas neznamena ze sa nechyti inde.
Ale maj svoju radosť,uži si to.,Hejteri všetkých končín tešte sa!Odišli hráči,čo dali 77% všetkých našich gólov minulú sezónu,lebo ste dvoch z nich Vy vyštvali.....