Paci sa mi nase odhodlanie. Ak chceme LM musime ist po najlepsich hracoch az do konca a nevzdavat sa predcasne. Navyse to vysiela dobry signal ostatnym hracom, ze ked ich Barca chce je odhodlana pre to urobit maximum.
Cule90 prepáč nerozumiem načo presne Barcelona čakala?
Poslala nejakú navýšenú ponuku? Ponúkla ATM hráča na výmenu(Ferran)? Alebo čo je to maximum?
Dať ponuku, ktorú ATM odmietlo a potom mesiac čakať či si to nerozmyslia?
No už by aj bolo načase aby to skončilo. ID začiatku prakticky bolo jasné, že toto je úplne zbytočné a vopred prehrané. Klub mal radšej venovať ten čas nájdeniu inej kvalitnej alternatívy
Vzhledem k datumu je jasné ze na pozadí přestupu Alvareza se nebude pracovat na transferu někoho TOP typu Haaland, Kane atd .. aby tu ještě tento týden nepřistál Rashford:)
ja si myslim, ze sme mali podrzat Vlahovica, nech nepodpisuje, a ak nevyjde Alvarez tak nad nim uvazovat. podobne je to aj s Nunesom. Ani jeden z tychto nieje top hrot, ale taky nieje ani na trhu.
tak radsej zoberme niekoho zadarmo na zmluvu, ako mame zaplatit 50 milionov za hraca podobneho kalibru a kvality
Dopadlo to presne tak ako ATM tvrdilo že to dopadne. Je to už 3 týždne od ich vyhlásenia. Možno to nie je všade zvykom ale zjavne nehovoria do vetra...
Všade asi sa mohol dočítať ako sa Alvarez vyjadril, že mu bolo osobne sľúbené, že ak príde v lete adekvátna ponuka, tak mu nebudú robiť problémy s prestupom... mal mu to dokonca sľúbiť práve Gil Marin, čiže presne ten, ktorý teraz jeho prestup zablokoval...
jj a je otazne, ci by sme sa onho o rok znovu uchadzali, lebo by vznikli dovodne pochybnosti, ci je schopny dostat sa do spat formy hlavne mentalne + situacia bude na trhu uplne ina, o rok bude pre vsetkych startovacia ciara inde.
Atletico Alvarezovi plati a zaplatiti za neho nemale peniaze aj city. Keby bol typ hraca, co bude bojkotovat svoje muzstvo, tak takeho hraca by som tu ani nechcel. Ale podla mna on nieje
urcite ale nebude psychicky na vrchole po takomto lete, a este aj fans mu to na zatiatku daju pravdepodobne vyzrat. nebude to mat lahke tuto sezonu ak naozaj ostane
No ja by som na jeho mieste jebal na to. Ale nemal podpisovat tak dlhu zmluvu no. A atletico bodaj by skoncilo mimo top 4. Znenavideli sa mi pocas tohto leta
Rozhodlo ego ??? Skor rozhodla hlupost Alvareza podpisat zmluvu, aku podpisal. V ATM ho drzi iba zmluva, nic ine a ako sorry, bol to Alvarez, kto ju podpisal s ATM.
aka hlupost pre boha? nehraval v city, chcel prestupit, atletico za neho ako lavickara vysolilo cez 100 milionov, tak si ho chceli poistit na dlhsie. to bol dobry obchod pre obe strany.
nie kazdy ma vestecku gulu
Je pravda ze som od zaciatku nechap preco isiel ku atletom. Ale ked nad tym premyslam preco mladeho hraca s buducnostou pustili.. mozno pep videl nieco co sa mu nezdalo a pep je dobry trener
Bleskovky
24 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Poslala nejakú navýšenú ponuku? Ponúkla ATM hráča na výmenu(Ferran)? Alebo čo je to maximum?
Dať ponuku, ktorú ATM odmietlo a potom mesiac čakať či si to nerozmyslia?
tak radsej zoberme niekoho zadarmo na zmluvu, ako mame zaplatit 50 milionov za hraca podobneho kalibru a kvality
@Lapi čo tým myslíš?
urcite ale nebude psychicky na vrchole po takomto lete, a este aj fans mu to na zatiatku daju pravdepodobne vyzrat. nebude to mat lahke tuto sezonu ak naozaj ostane
nie kazdy ma vestecku gulu