Nieje to preto že keď LaLiga podpisovala tú dávno kritizovanu zmluvu vysielacích prav na 10 rokov, tak Real ju bojkotoval a nepodpísal?? Viem že sa to vtedy riešilo ale nepamätám si detaily. Či to náhodou nemá vplyv na to čo odvysiela Real v rámci logy zo štúdií??
Real Madrid na rozdiel od FC Barcelona odmieta povoliť zverejňovanie interných záberov a vysvetlení rozhodcov na štadióne, využívajúc súdne víťazstvo nad LaLigou na ochranu súkromia hráčov a rozhodcov. Zatiaľ čo Barcelona spolupracuje kvôli finančným bonusom a snahe o transparentnosť, Real Madrid bojuje s vedením ligy a obetuje príjmy v hodnote približne 13 miliónov eur.
Lebo sa postavil Tebasovi? Ešte prednedávnom sa tu naňho kydalo z každej strany...
Vtipné je že ak by Real tento spor vyhral prinieslo by to Barcelone viac penazí... fuj zlý Madrid!
Ale veď v článku sa píše, že môžu to umožniť, nie že musia umožniť. Tak isto rozhodca sa môže vyjadriť, nie že musí... takže je možné že sa rozhodca nevyjadrí aj keď mu to umožnené bude.
Ide o štúdio pred a po zápase, nie zákroky počas zápasu. Organizované ligou. Real nemá zmluvu pre vysielacie práva s LaLigou, preto nemá technické zázemie LaLigy na svojom štadióne a prístup k vysielaciemu pásmu. Na chybe je skôr LaLiga. Hneď sa nerozčuľuj. Má to hlbšie korene, ako je nadpis
Neviem presne ako to bolo. Ale má to súvislosť. Viem že Barcelona tiež odolávala, no bojím sa že to podpísali keď bol tlak LA ligy koli FFP. Treba viac info
mne sa zda, ze laporta to nepodpisoval. cize by sa proti tomuto tiez mohol ohradit. ale ked la liga zavedie pravidlo, ze rozhodca bude musiet POCAS zapasu vysvetlit svoje rozhodnutie, jak to bolo na MS, tak co real da vtedy reklamu alebo co? 🤣
@sylarko Real Madrid v tomto prípade žiadne pravidlo neporušil. Dokonca sa pripravil o peniaze. Výborne to vysvetlil BLACKANDWHITE:
"Real Madrid na rozdiel od FC Barcelona odmieta povoliť zverejňovanie interných záberov a vysvetlení rozhodcov na štadióne, využívajúc súdne víťazstvo nad LaLigou na ochranu súkromia hráčov a rozhodcov. Zatiaľ čo Barcelona spolupracuje kvôli finančným bonusom a snahe o transparentnosť, Real Madrid bojuje s vedením ligy a obetuje príjmy v hodnote približne 13 miliónov eur."
Smutné vidieť extrémne slabú pozíciu vedenia LL, ak si toto môže Madrid dovoliť. Viem že Real nepodpísal tú vysielaciu zmluvu, takže teoreticky to môže mať niečo spoločné aj s tým ale v každom prípade, toto je výsmech LL...
Nikde sa ale nepíše že je to pravidlo ktoré sa musí. Píšu tam, že rozhodca sa môže vyjadriť pred a po zápase. Ak mu to bude umožnené vo vysielacom čase. Ale čo ak rozhodca nebude chcieť sa vyjadrovať?
Za mňa ako fanúšika, je veľké plus ak rozhodca vysvetlí po zápase, príde mi to transparentné a minimálne za mňa, to môže vyvrátiť určité pochybnosti po zápase, ale rozumiem, jednoduchšie si je tvrdohlavo ísť svoje. A ak sa rozhodca vyjadriť nechce tak sa nevyjadrí. V Madride je to reálne asi aj zbytočné, chápem, nech rozhodca spraví hočico, inkvizičná klubová TV vyburcuje slabších jedincov k vyhrážkam rozhodcovi...
Možno by si mal zmeniť lieky, resp. si ísť nejaké vypýtať. Je to len šport a navyše sa vyjadruješ k téme ktorej vôbec nerozumieš. Toľko zbytočných negatívnych emócii....
kamosko nereaguj na mna. a ked na mna budes reagovat, tak ja budem na teba svojim sposobom odpovedat demente...liecit sa chod ty, alebo si prepni ucet na horenohami schyzo...
Plný zloby a hnevu na všetkých naokolo.
Možno keby si sa pozrel do zrkadla a skôr zamyslel nad sebou nechytal by si nervy z každej hlúposti. Ktorej navyše ani vôbec nerozumieš...
Samozrejme inak nie si vulgárny, nevyháňaš fanúšikov do Madridu len za iný názor... :)
asi ti niekto ukradol identitu alebo tvoje obľúbené ja neklamem :) ja som len po pár hodinách úplne zmenil názor a hoc popieram sám seba sa... je to OK :) lebo som to ja...
Ešte raz téme nerozumieš a zbytočne sa tu zavzdušnuješ :) Vidíš slovo Madrid a prepína ti.
To nie je fanúšikovstvo. To je čistý fanatizmus. A keď sa k tomu pripojí nedostatočná intelektuálna kapacita rozoznať realitu od klamu tak je to čistá katastrofa...
Problem mi robis len ty. S nikym inym problem nemam. Tvoje slova nemaju pre mna ziadnu vahu. Cize tak. Ked sa ti daco nepaci, tak to ignoruj. Alebo si hafkaj co chces zlato
Práveže mne keď sa niečo nepáči tak sa k tomu vyjadrím. A tu som zjavne nebol sám komu sa tvoj príspvek, ktorý začal túto diskusiu nepáčil.
Prajem ti pevnejšie nervy a všetko dobré!
lebo som nadaval. preto bol zruseny. nie kvoli nazoru. a ked ti da datko 3 lajky na koment tak asi so mnou suhlasi. aspon ja ked s niekym suhlasim tak mu dam na koment lajk.
Pekne človek si vie v živote ospravedlniť každú somarinu :) aj ja bývam vulgárni, nie že nie ... ale tam kde sa to hodí (alebo ak mi fakt neuletia nervy)... ak pôjdem na štadión povzbudzovať alebo sa stretnem s priateľmi a pozeráme spolu zápas je úplne OK ak som ja alebo oni vulgárni, hluční a emoční. Ak som ale na diskusnom fóre kde jeho prevádzkovateľ určil nejaké podmienky snažím sa ich dodržiavať. Je to pre mňa prejav slušnosti voči nemu.
Aj medzi fanúšikmi Barcelony sa nájdu taký čo uveria každej hlúposti... je to o ľudskej hlúposti a nie o tom ktorému klubu fandíš...
napríklad tu sylarko už ide páliť štadion Madridu :) Hoc téme nerozumie a neuvedomuje si že Real Madrid neporušil absolútne žiadne pravidlo. Dokonca ak Real dosiahne svoje prinesie to Barcelone viac peňazí. Ale prečíta si trošku tendečný článok a hneď podľahne ilúzii že zasa spravil Real niečo zlééé :) alebo je nebodaj zvýhodnený. V tomto prípade to tak však objektívne nie je.
Nerozumiem. Naznačuješ že Real Madrid týmto získa nejakú výhodu? Smiem vedieť akú?
Realita je taká že ostatné kluby za to dostávajú peniaze a Real Madrid tým že to odmietol nedostane tie miliony... Tak kde je teda to zvýhodnenie?
Oni netrpia. A nedovolím si hodnotiť či je ich postup správny alebo nie. Je to ich voľba.
Ak ty ako fanúšik Barcelony súhlasíš s tým aby sa televizne práva práva v tomto prípade prerozdelovali rovným dielom (to jest Barcelona dostane rovnako ako Elche) budem rešpektovať tvoje rozhodnutie.
Vtipné je že ak by Real tento spor vyhral prinieslo by to Barcelone viac penazí... fuj zlý Madrid!
Máš aj niečo k téme či len či budeš len trolovať?
"Real Madrid na rozdiel od FC Barcelona odmieta povoliť zverejňovanie interných záberov a vysvetlení rozhodcov na štadióne, využívajúc súdne víťazstvo nad LaLigou na ochranu súkromia hráčov a rozhodcov. Zatiaľ čo Barcelona spolupracuje kvôli finančným bonusom a snahe o transparentnosť, Real Madrid bojuje s vedením ligy a obetuje príjmy v hodnote približne 13 miliónov eur."
Možno keby si sa pozrel do zrkadla a skôr zamyslel nad sebou nechytal by si nervy z každej hlúposti. Ktorej navyše ani vôbec nerozumieš...
asi ti niekto ukradol identitu alebo tvoje obľúbené ja neklamem :) ja som len po pár hodinách úplne zmenil názor a hoc popieram sám seba sa... je to OK :) lebo som to ja...
Ešte raz téme nerozumieš a zbytočne sa tu zavzdušnuješ :) Vidíš slovo Madrid a prepína ti.
To nie je fanúšikovstvo. To je čistý fanatizmus. A keď sa k tomu pripojí nedostatočná intelektuálna kapacita rozoznať realitu od klamu tak je to čistá katastrofa...
Prajem ti pevnejšie nervy a všetko dobré!
napríklad tu sylarko už ide páliť štadion Madridu :) Hoc téme nerozumie a neuvedomuje si že Real Madrid neporušil absolútne žiadne pravidlo. Dokonca ak Real dosiahne svoje prinesie to Barcelone viac peňazí. Ale prečíta si trošku tendečný článok a hneď podľahne ilúzii že zasa spravil Real niečo zlééé :) alebo je nebodaj zvýhodnený. V tomto prípade to tak však objektívne nie je.
Realita je taká že ostatné kluby za to dostávajú peniaze a Real Madrid tým že to odmietol nedostane tie miliony... Tak kde je teda to zvýhodnenie?
Ak ty ako fanúšik Barcelony súhlasíš s tým aby sa televizne práva práva v tomto prípade prerozdelovali rovným dielom (to jest Barcelona dostane rovnako ako Elche) budem rešpektovať tvoje rozhodnutie.