vyzera to, ze ho budu musiet predat. keby ho nasilu udzali, tak ta atmosfera okolo neho by poskodila samotne Atletico. inac budu na domacich zapasoch Atletica cely zapas piskat na vlastneho hraca
Myslim si ze po tomto si vela hracov rozmysli ci pojde do Athletica. A ked pojdu tak s max 80-120M vykupnou cenou aby neboli uvazneny. V tom spravil agent aj aj samotny Alvarez chybu.
Na jednej strane by som Juliana velmi rad videl v nasom drese ale na druhej som rad ze sa uz nasiel klub ktory si dupol, nakolko posledne roky si hraci a agenti robia co chcu na ukor klubov. Prinpodpise zmluvy s Atletmi Julian a jeho agent urcite neplakali ....
A čo tým vyhrali akože , keď tam vyslovene nechcel ostať? Že im bude s nechuťou hrať a s takými výkonmi jeho cena sa prepadne a potom budú radi ak dostanú polovicu z toho čo im bolo teraz núkané.
Tak ATM nikdy nenakupovalo najväčšie svetové hviezdy.
Ale prestupy podľa mňa nerobia zlé a väčšina hráčov sa im chytí.
Či si hráči k nim rozmyslia prestup kvôli kauze Alvarez? Asi nie ... boli aj väčšie kauzy napríklad PSG vs Verrati a reálne to asi nikoho neodradilo.
Či ATM robí dobre alebo zle sa ukáže v tejto sezone....
villagesb suhlas vidim to rovnako
denis_99, Dejv12 on nevravi nic o tom, ze vyhrali. ale prestupovom trhu a to, ze hraci si robia aj napriek zmluvam za ktore inkasovali strasne miliony, co ich napadne
keby toto robili nam, tak by ste pochopili
No čo "madridský trollovia" ,prečo sa "pán"prezident neohradí že to nie je pravda o tom sľube čo dal Alvarézovi ? Madridský prezidenti jeden ako druhý ,klamár ako klamár.
@plcd a ty teda veríš každému agentovi?
+ povedal ten agent vo svojom príspevku niečo o tom slube?
Niekrotím naozaj stačí málo....
Som rád že prezident Barcelony nie je klamárom ... Messi ostal v klube... štadion stavia najlepšia a najlacnejšia spoločnosť ... v Madride majú čo závidieť!
Už sa zberáte trolkovia?Nezabudnite si olajkovať príspevky.Stačí , keď mu verí prezident Atletica , keď sa neohradí ,že to nie je pravda.Ste absolútne trápni.
Tebe treba dat ked nejaky vymysel je pre teba pravda a podlozene video z marca na ktorom je Alvarez oznacis za vymysel a ten kto ti lajkuje komentare tak asi tiez nema vela rozumu a bude jednoduchy ako ty
@plcd ani tvoj psychiater sa tu neohradil a nenapísal že si normálny... máme si preto myslieť že nie si? Tvoje príspevky to naznačujú. Nefandíš len šíriš zbytočne nenávisť.
Nemýľ si pojmy a dojmy,nenávisť tu chodíte rozširovať vy , fanúšikovia Realu.A k tomu psychiatrovi , ja ho nemám a na rozdiel od teba ho ani nepotrebujem.A tvoj psychiater je určite tiež fanúšik Realu ,nie že sa v ambulancii pobijete.😂😂😂
No tak myslím že by si si mal jedného nájsť... i keď možno je už neskoro.
Každopádne dľa tvojej logickej úvahy ak nám tvoj psychiater nenapíše že si v poriadku môžeme pokojne na základe tvojich príspevkov predpokladať že nie si.
Však ako ty vravíš tvoj lekár sa neohradil voči tvrdeniu že nie si normálny...
Povedz lekárovi nech ti predpíše silnejšie lieky .Kde som napísal"Však ako ty vravíš tvoj lekár sa neohradil voči tvrdeniu že nie si normálny...A to ešte napíšeš " No tak myslím". Preboha čím myslíš?
Tvoj argument:
prečo sa "pán"prezident neohradí že to nie je pravda o tom sľube čo dal Alvarézovi ?
Ak teda vychádzame z toho že všetko čo sa verejne nepoprie je pravda. Môžeme predpokladať že nie si v poriadku, lebo ani tvoj lekár sem nenapísal že si. Alebo môžeme predpokladať že tvoji rodičia boli súrodenci. Však predsa nepopreli že nie sú....
Alvarez má hlavne slabučkého agenta. Neverím, že byť tam Mendes, Zahavi alebo iná piraňa, tak to už nie je uvarené.
Ale prestupy podľa mňa nerobia zlé a väčšina hráčov sa im chytí.
Či si hráči k nim rozmyslia prestup kvôli kauze Alvarez? Asi nie ... boli aj väčšie kauzy napríklad PSG vs Verrati a reálne to asi nikoho neodradilo.
Či ATM robí dobre alebo zle sa ukáže v tejto sezone....
denis_99, Dejv12 on nevravi nic o tom, ze vyhrali. ale prestupovom trhu a to, ze hraci si robia aj napriek zmluvam za ktore inkasovali strasne miliony, co ich napadne
keby toto robili nam, tak by ste pochopili
+ povedal ten agent vo svojom príspevku niečo o tom slube?
Niekrotím naozaj stačí málo....
Som rád že prezident Barcelony nie je klamárom ... Messi ostal v klube... štadion stavia najlepšia a najlacnejšia spoločnosť ... v Madride majú čo závidieť!
Každopádne dľa tvojej logickej úvahy ak nám tvoj psychiater nenapíše že si v poriadku môžeme pokojne na základe tvojich príspevkov predpokladať že nie si.
Však ako ty vravíš tvoj lekár sa neohradil voči tvrdeniu že nie si normálny...
prečo sa "pán"prezident neohradí že to nie je pravda o tom sľube čo dal Alvarézovi ?
Ak teda vychádzame z toho že všetko čo sa verejne nepoprie je pravda. Môžeme predpokladať že nie si v poriadku, lebo ani tvoj lekár sem nenapísal že si. Alebo môžeme predpokladať že tvoji rodičia boli súrodenci. Však predsa nepopreli že nie sú....