Nechápem prečo láme srdce .... Šance dostali aj jeden aj druhý.... Ich výkon aktuálne na Barcelonu nemá ... Čiže odchod výborný aj pre jedného aj druhého ... Práveže sa treba tešiť že pôjdu niekam kde si zahrajú a môžu sa posunúť ďalej v kariére
Lame srdce preto lebo chces aby uspeli u nas ale zaroven si uvedomujes a musis prijat,ze to tak nebude. Podla mna sa to chapat da. Ja chapem,ze nemaju vykony, ved preto odchadzaju :D
Tak akože áno to chápem .... Ale zas u nás na ich miesto prichádza ďalší hráč z akadémie ... Mladší s lepšou perspektívou ... Čiže áno chápem smútok že idú preč ale ja som skôr rád
My sa snažíme o veľké hviezdy v strede útoku........a pritom v Levante hral neznámy, mladý hráč, ktorý Levante pomohol zachrániť svojimi gólmi v La Lige! Ani v jednom vyhlásení Deca sa o ňom nehovorilo........Carlo Espí! Výkonný, mladý, dobre stavaný útočník. Real ho získal a hneď v prvom zápase Realu zabezpečil zisk troch bodov..........nechápem.
Ešte doplním že prestupová suma bola 25 milionov (výkupná klauzula) a hráč získal titul najlepšieho mladého hráča (do 23 rokov) uplynulej sezony.
Je to taký Joselu/Luuk typ útočníka. Typická deviatka.
V Reale asi nebude hrať základ ale na posledné minúty kvôli zmene štýlu, keď potrebujú bojovníka do 16tky môže byť platný.
Uvidíme koho a za koľko Deco donesie. Ale takýto "tank" na lavičku nie je nikdy zlý. A pri súčasných cenách útočníkov mi príde 25 mil. ako veľmi príjemná cena.
Ale aj Espi musí ukázať kvalitu počas celej sezony.
Každopádne Real to spravil ekonomicky rozumne Garciu predali za 40 a Espiho kupili za 25. Celkovo sa týmto prestupom neoslabili (skôr posilnili z pohľadu taktiky) a ešte aj zarobili.
No, rozdíl je v tom, že Barca potřebuje spíš plán A, ne? Takže spíš někoho, kdo má stabilně schopnosti dosahovat 30 G+A za sezónu. A plán B je pak Hamza.. : )
Sak real hlada stabilnu 9inu od odchodu Benzemy, o com tu tocite?:D nepocitam Mbappeho. Vsetci co dosli bud odisli po roku abo zohrievali lavicku. Takych jak Espi tu uz bolo a este aj bude.
Len Hamza a Espi sú typovo iné "9"tky.
Cule90 - Real 9tku nehľadá tou je Mbappe.
Je týždeń do konca prestupového (týžden do konca prestupovéh) a Barcelona ten plán "A" zatiaľ neaktivovala. Osobne by sa mi ten Espi páčil. Mladý, dravý, španiel ...
Dnes doporucujem lieky na tlak, nepotrebujem kristalovu gulu:D Nasi chalani sa budu v 1. zapase rozbiehat pomalsie, ocividne trochu nezohrati, Elche zaparkuje autobus, hra s 5 obrancami, futbal otrasny a ak nam nespadnu z neba 2 rychle goly a Elche sa trochu neotvori bude to tesny vysledok az do konca. V pripade prehry/ remizy sa na fore objavia pocetne analyzy, ako ide cela sezona do kytek a bez kladiva na hrote ako Espi sme proste tento rok odpisani.
Je to taký Joselu/Luuk typ útočníka. Typická deviatka.
V Reale asi nebude hrať základ ale na posledné minúty kvôli zmene štýlu, keď potrebujú bojovníka do 16tky môže byť platný.
Ale aj Espi musí ukázať kvalitu počas celej sezony.
Každopádne Real to spravil ekonomicky rozumne Garciu predali za 40 a Espiho kupili za 25. Celkovo sa týmto prestupom neoslabili (skôr posilnili z pohľadu taktiky) a ešte aj zarobili.
Cule90 - Real 9tku nehľadá tou je Mbappe.
Je týždeń do konca prestupového (týžden do konca prestupovéh) a Barcelona ten plán "A" zatiaľ neaktivovala. Osobne by sa mi ten Espi páčil. Mladý, dravý, španiel ...