A to tam mal dať najlepšiu zostavu, aj keď niektorí hráči na tom ešte nie sú kondične 100% a môžu hrať maximálne ako striedajúci? Každý normálny človek túto zostavu čakal, ja som dokonca čakal ešte slabšiu.
Hamza dal v přípravé 4 góly a sedí. Místo něho hraje Adeyemi a hrajeme bez hrota. Na leva hrál v přípravě Balde a Pesquer- v zápase tam dá Martína + Eric na pravo, který je známý tím, že neuní podporovat útok. Tohle nedává smysl ohledem toho co jsme zkoušeli v přípravě.
Navíc nechápu, že Mbappe, Bellingam atd. jsou již ready hrát základ a naši opět pozadu v přípravé i když začali trénovat stejně.
Ihsahn dakujeme za nazor a posielame klucenku. Neskutocne nieco, sezona este ani nezacala a uz najde 100 a 1 dovod, preco to ma dopadnut nahovno. S takym mindsetom by som nevychadzal ani z baraku.
nie, hovori sa tomu cyankali, ktore otravi celu studnu. fans sa tesia na 1. zapas sezony, Lukas zavesi zostavy a prvy komentar od trageda, ze to je ale marná zostava, vyhra bude zazrak:D nehnevaj sa na mna, ale keby som bol admin poviem ti, ze tam su dvere a nazdar. Prvy zapas v sezone. Prvy!
Sylarko - ako si došiel na to že Real mal včera stastie ,len argument . Nehovorim že hral oslnivo ti nie ale tu mas štatistiky 0:8 rohy, 37-63% drzanie lopty, 8-21 na strely ,7-19 priame K… atd atd .. Vinicius na zemi kopnuty do chrbta čo mala byt jasna CK a stiahnutie Dumfriesa pri standartke tiež 11ka … Zdá sa ti niečo na tom šťastne,mne moc nie. Ale áno ak chces povedat že nič extra nezahrali tak hej ,zohratost je zatiaľ dosť slabá
Akoze s tym mbapem a belinghemom co tu spominal ma nieco do seba . Pedri ani poriadne nehral na MS , olmo a cubarsi tiez su out.no a toho mladika mi je luto , ho prehadzuju z pozicie zaloznik , pravy obranca a teraz aj lavy co ja vim ci to je dobre. Ale flick vie lepsie. Balde tam mak byt . A raphinha na 9 je podla mna najhorsia moznost
Ardit a za čo konkretne by som mal byt bloknuty? Že sa pýtam v čom mal Real stastie? Uf to je na úplný blok teda . Normálne diskutujem ,povedal že mal niekto stastie ja s tým nejak nesúhlasím tak sa pýtam slusne na argument v čom mal stastie ? Ja diskutujem na rôznych fórach keďže sledujem vseobecne futbal ale všade slusne
No ked mas iq nad 20 tak ti dojde , ze asi narazali na gol v 90+ minute , ze hrali slabo a ten gol padol po mbapeho akci , ziadna teamova akcia . A mna nezaujima tvoje slusne , prestan si tu obhajovat real . A btw ked spominas karty espanyolu , tak nevynechaj ani viniho
To že gol padne po individuálnej akcii znamená že majú stastie ? Nejak mi ho nejde dohromady ,vidíš štatistiky? Takze Barca keď bude tlačiť mužstvo počas celého zápasu a dá gol v zavere tak to je “tolko šťastia” ? Vinicius mal dostať CK? Za čo konkretne? Za to že keď ho niekoho nakopne na zemi do chrbta že sa sťažuje? Lebo v dobe keď Pepe nakopol hráča na zemi bol za agresívne prasa tu ale keď kopnú do chrbta na zemi Viniciusa tak to už treba prehliadnuť? Divný meter mas . Obhajovať? Ja nič neobhajujem ja sa pýtam čo na tom je stastie lebo za mna nič šťastne na tom zápase nebolo ,normalna otázka ,ak si tak zatrpknutý tak to už neni moj problém 🤷🏻♂️
A Puding to že diskutuješ slušně je sice pěkné ale pokud nefandiš Barce nemáš tady co dělat, pokud chceš diskutovat o fotbale všeobecně doporučuji nechodit na stránky konkrétních týmů 🙂.
Ejdyy a to je niekde v pravidlách že môže sa zapojiť len fanúšik Barci? Ukaz prosím ak áno tak viac nenapíšem koment,lebo som sa nikde nedočítal o tom. Ak diskutujes o futbale vseobecne tak je jasne že budeš aj o konkurencii.
To porovnavas pepeho kopanie hraca na zemi s tym co sa vcera stalo vinimu? Ty si strasne trapny celkovo
Ano ked hra bude remizova a budeme aj statistiky mat lepsie ale dame zlepeny gol na 2:1 po indi akci kde to protihraci nakoniec este za nas aj doklepnu (cize yamalovi ujde lopta jak mbaoemu a nekto ju odkopne na nohu ferminovi a ten da gol) bude to so stastim :D
A k vinimu? Za simulovanie . Ty tu spominas pepeho , sak keby hra pepe proti viniciusovi tak vini by mal traumu do konca zivota
To co robili vasi hraci( nie len pepe ) bolo na 3 cervene za zapas a este tu ides nieco pisat prosim ta dakujem ale neodpisij :D
Ved raphinhove vlastnosti kt.ho robia dobrym hracom su rychlost po lavej strane , zabiehanje za obranu z dlhej vlny . Nechapem , ze on je volbo cislo 1 na post "9"
Beli nevládal odohrať celý zápas, Mbappe pozahadzoval aj nemožné hoc mal dobré momenty.
Celkovo bol výkon Barcelony a Realu niekde uplne inde. Ako sa ukázalo Flick to managuje veľmi dobre...
No vcera to vyslo skvele (nie je to tak vzdy pri jeho experimentoch) , ale ja nekritizujem flicka
Ale skor ako je mozne ze jedny odohraju 80min+ , ale naopak nektori nehraju este vobec
Yamal si asi mysli, ze je 38 rocny Messi ked namiesto toho aby sa snazil ziskat loptu pozera na nu z metra.
Messi behal a napadal minimalne do 27 28 rokov kym este vladal
Ani nie celom polčase... ale aj ked dá dnes hattrick... rozhodujúca bude dlhodobá výkonnosť. Po 7-10 zápasoch uvidíme kde je jeho potenciál.
Dnešný gól však bol veľmi dôležitý pridá tímu na istote a pokoji.
To je uplne jedno ale konkretne v tejto situacii fakt musě ist to sklzacky?takou intenzitou?uplne zbytocne, neviem ci to je koleno aj po operacii dvojnasobnej jednej nohy take suboje musi vypustat uplne zbytocne ale uplne
Adeyemi se tím gólem vykoupil. Jinak záloha s Gavim a Fermínem v prvním poločase vůbec nefungovala, tak snad Pedri přinese klid. Jo a doufám, že něco uděláme s fyzičkou, protože i Elche nás uběhá......
Yamal výkon tak zvaně na dědka. Jsem zvědavej jestli ještě někoho někdy předběhne. V 19 by měl mít výbušnost úplně jinde.
hlavne Yamal hra furt rovnako uz 4.rok, absolutne nechapem, co sa tu niektori opustaju:D Mne osobne sa zda, ze dost dobre cita hru a vie si velmi rozumne davkovat zataz behom zapasu, kedy zabrat a kedy vypustit. Hra skoro kazdy zapas, takze ak chceme aby hral futbal este 10+ rokov nemoze behat do vsetkeho. Dnes btw vybojoval tusim 2 lopty ked sa vratil dozadu.
Ihsahn ti meníš názory ešte v rámci polčasu... :) predchvíľou bol pre teba Adeyemi na odpis... teraz je už vykúpený... možno je lepšie si počkať aspoň na koniec zápasu a hodnotiť výkony hráčov až potom ...
Cule90 - za tú taktickú vyspelosť a čítanie hry dostával pochvalu aj po MS. Presne ako píšeš je veľmi dôležité aby sa naučil kedy zabrať a sily si rozdeliť.
Inak zdalo sa mi alebo Rapha zrobil po gole gesto Spidermana na sposob Alvareza?to zas budu zajtra titulky:D Nasi si idu od 1. minuty bez respektu pre svoj ciel, pressing neskutocny len miestami sa zda dezorganizovany. Rodri by tomu mal dat štábnu kulturu, lebo ked on nie tak uz nikto. Som rad za Christensena uz som myslel, ze ho za Barcu hrat neuvidim. Z Esparta vyzaruje klud na lopte, dobre cita hru, ale v defenzive zatial vela prace nemal som zvedavy, ako bude zvladat 1na1. Karimovi gol pomoze, lebo zatial to este neni ono.
Trefne zhodnotené len by som dodal že v takejto zostave ešte Barcelona nehrala a asi ani už nikdy hrať nebude. Je to daň za MS a kratšiu prestávku. Tá mierna dezorganizovanosť sa dala očakávať. Verím že to bude každopádne od zápasu k zápasu lepšie ako sa zapoja ostatní hráči.
Konečně Flick našel koule na to sundat Yamala. Dnes od něj bohužel katastrofa, vypadal, jako by se mu ani nechtělo, místo aby běhal za míčem, tak je rozhazoval rukama.
Dnes to je radosť hlavne druhý polčas... a keď si človek uvedomí že nehrajú Cubarsi, Rodri, ktorý to posunú ešte o level vyššie! Fanúšik sa má načo tento rok tešiť!
Tesi ma nasa hra aj vysledok, ale neda mi nenapisat, ze ma mrzi odchod Arauja a Torresa a bude ma este ciac Baldeho. Obzvlast skor, nez by sme si nasli adekvatnu nahradu... mozno Deco este prekvapi.
Vsetci traja patria medzi spicku na svojich postoch a som presvedceny, ze v novych timoch to aj potvrdia. U nas mal Araujo parkrat smolu, ktora sa mu vryla pod kozu, Ferran bol vzdy len v roli nahradinka a pri Baldem vlastne fakt netusim, preco ho chceme pustit za par supov. Ok Cancelo je stale lepsi, technickejsi, ale pomalsi a o dekadu starsi.
Treba dufat, ze nasi budu hrat tak, ze si na nich ani nespomeniem. Rafa, Fermin, Karim a Antony naznacili, ze by sa to mohlo podarit ;)
To, co predvadzal Balde som na jeho strane nevidel od cias Albu. Bez Arauja by sme titul za Xaviho ery nevyhrali a kto ma kratku pamat, nech si pozrie videa, ako cistil prime Vinieho.
Ferran dal z lavicky minulu sezonu tolko golov, ako Lewa (i ked pri nom uznavam, ze na kazdy streleny gol tri nedal... ale dnes hned v prvom zapase zachrali PSG aspon bod.
Ale samozrejme, budem len rad, ak nam to bez nich pojde lepsie ako s nimi... a im ako ex-barceloncanom prajem, nech najdu opat formu (okrem zapasov proti nam).
Já jim taky přeji, to je jasné.
Balde měl potenciál, respektive furt má ale jeho vývoj se úplně zastavil, není špatný ale na Barcu je to málo.
Araujo čistil Viniho, super to byla jedna sezóna, velmi málo na to kolik zápasů nám dojebal 😀. Obránce na kterého se absolutně nedá spolehnout.
Ferran neměl špatná čísla, ale top útočník by je měl minimálně dvakrát lepší vzhledem na to kolik měl šancí.
Já osobně jsem ho měl rád, ale dal gól ve finále MS a stouplo mu to do hlavy, jeho řeči o tom že si ho Barce musí zasloužit byly úplně mimo.
Jak s kým? V A týmu je 5 let a neposunul se nikam. Právě pokud by měl takovou konkurenci že by odehrál pár minut za sezónu by se to dalo pochopit, ale prostoru měl dost.
Tak hrali s nim na lajne aj taky felix ci rashford co maju 0 workrate. Keby hral stale s raphinhom mozno by sme inak hovorili . Je stale mlady . Nepredaval by som ho
Chápu jak to myslíš, ale podívej se na takového Esparta, včera odehrál první zápas a přišel mi lepší.
A to že Balde neumí nacentrovat a 90% slibně rozjetých akcí dodrbe s tím nemají Rashford nebo Felix nic společného.
Jj ale pred nim bol ade ktory daval trochu ine navraty ako rash . O tom hovorim . Do toho pridaj rodriho a balde moze ist hore o 2 lvl . S tou jeho rychlostou (centre ani alves nemal idealne ale mal ine kvality) moze spravit rozdiel a espart na pravo a mame za 2 -3 roky naj bekov v europe :D
Bleskovky
29 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Navíc nechápu, že Mbappe, Bellingam atd. jsou již ready hrát základ a naši opět pozadu v přípravé i když začali trénovat stejně.
Volal mi Flick a čeká na tvou omluvu jaký to je trouba, že dal G. Martína nalevo.
Ano ked hra bude remizova a budeme aj statistiky mat lepsie ale dame zlepeny gol na 2:1 po indi akci kde to protihraci nakoniec este za nas aj doklepnu (cize yamalovi ujde lopta jak mbaoemu a nekto ju odkopne na nohu ferminovi a ten da gol) bude to so stastim :D
A k vinimu? Za simulovanie . Ty tu spominas pepeho , sak keby hra pepe proti viniciusovi tak vini by mal traumu do konca zivota
To co robili vasi hraci( nie len pepe ) bolo na 3 cervene za zapas a este tu ides nieco pisat prosim ta dakujem ale neodpisij :D
Celkovo bol výkon Barcelony a Realu niekde uplne inde. Ako sa ukázalo Flick to managuje veľmi dobre...
Ale skor ako je mozne ze jedny odohraju 80min+ , ale naopak nektori nehraju este vobec
Messi behal a napadal minimalne do 27 28 rokov kym este vladal
Dnešný gól však bol veľmi dôležitý pridá tímu na istote a pokoji.
Yamal výkon tak zvaně na dědka. Jsem zvědavej jestli ještě někoho někdy předběhne. V 19 by měl mít výbušnost úplně jinde.
Cule90 - za tú taktickú vyspelosť a čítanie hry dostával pochvalu aj po MS. Presne ako píšeš je veľmi dôležité aby sa naučil kedy zabrať a sily si rozdeliť.
Já jen doufám, že ho dokáže Flick ještě oživit. Vypadal dnes jak na sklonku kariéry
Vsetci traja patria medzi spicku na svojich postoch a som presvedceny, ze v novych timoch to aj potvrdia. U nas mal Araujo parkrat smolu, ktora sa mu vryla pod kozu, Ferran bol vzdy len v roli nahradinka a pri Baldem vlastne fakt netusim, preco ho chceme pustit za par supov. Ok Cancelo je stale lepsi, technickejsi, ale pomalsi a o dekadu starsi.
Treba dufat, ze nasi budu hrat tak, ze si na nich ani nespomeniem. Rafa, Fermin, Karim a Antony naznacili, ze by sa to mohlo podarit ;)
Ferran dal z lavicky minulu sezonu tolko golov, ako Lewa (i ked pri nom uznavam, ze na kazdy streleny gol tri nedal... ale dnes hned v prvom zapase zachrali PSG aspon bod.
Ale samozrejme, budem len rad, ak nam to bez nich pojde lepsie ako s nimi... a im ako ex-barceloncanom prajem, nech najdu opat formu (okrem zapasov proti nam).
Balde měl potenciál, respektive furt má ale jeho vývoj se úplně zastavil, není špatný ale na Barcu je to málo.
Araujo čistil Viniho, super to byla jedna sezóna, velmi málo na to kolik zápasů nám dojebal 😀. Obránce na kterého se absolutně nedá spolehnout.
Ferran neměl špatná čísla, ale top útočník by je měl minimálně dvakrát lepší vzhledem na to kolik měl šancí.
Já osobně jsem ho měl rád, ale dal gól ve finále MS a stouplo mu to do hlavy, jeho řeči o tom že si ho Barce musí zasloužit byly úplně mimo.
Balde dufam , ze zostane a bude mat prelomovu sezonu
A to že Balde neumí nacentrovat a 90% slibně rozjetých akcí dodrbe s tím nemají Rashford nebo Felix nic společného.