Zvláštní článek, když Flick na posledních tiskovkách říkal, že je potřeba udělat něco na přestupovém trhu :D
To opravdu nevypadá na to, že by chtěl hrát bez devítky.
Stejně se musí cítit parádně. Na konci sezóny říkal, že budeme potřebovat posílit na stoperu a hrotu. Realita našeho vedení je, že poslali na hostování Arauja a prodali Torrese :D
Nemyslím si, že je to zvláštní článek ani rozhodnutí. Spíš logické. Odchod Ferrana byl výhodný pro všechny strany, a pokud chtěl Ferran pryč, nechtěli jsme se chovat jako Atleti .... Nákup DEVÍTKY se vyvinul tak, že Hamza v přípravě ukázal, že může být lepší než plán B, tudíž je zbytečné plán B aktivovat a zbytečně vyhazovat peníze na poslední chvíli, jen abysme někoho koupili. S tím na 100% souhlasím. Navíc - ani Alvarez neni bůhvíjak čistokrevná devítka ! To může hrát na hrotu úplně stejně Raphinha, Yamal, Gordon a možná i Adeyemi. Navíc ! - Z těchto 4 hráčů, nebude chtít nikdo sedět na lavičce, ba dokonce si troufnu tvrdit, že ani střídat ! A pak tu máme Hamzu, jedinou čistokrevnou 9, který se ukázal ve skvělym světle a myslim si že pokud bude dostávat šance výkonostně poroste rychle nahoru. A kdo ví, v lednu třeba bude jednička on. Každý mladík z La Masie nějak začínal a hodně z nich vystřelilo na vrchol nečekaně jako raketa ...... Já jsem rád, že pokud nevyjde Alvarez, na hrot nikoho shánět nebudeme. Ovšem ty peníze bych klidně investoval do TOP stopera ....
Hoyer, děkuju za tvou odpověď na podepisuji v plném rozsahu. Líbí se mi klidný a rozumný přístup FCB, kdy v tom Atleti necháme žít několik měsíců a uvidí se, jak pak. Nikdo není víc než klub a kvůli pavoukovi přece nespácháme harakiri na přestupovém trhu.
Ihsahn, takze bud LM vyhrame alebo LM nevyhrame a moze za to absencia 9iny?:D ina moznost neexistuje:D neviem ci vies, ale pravdepodobnost, ze LM nevyhrame je ovela vyssia:D tak ako u vsetkych timov. Ale je dobre hladat dovody uz teraz, ano:D
Predaj Griezmanna do Barcelony, najlepšieho hráča akého kedy Atléti mali tým imbecilom vo vedení nevadil ale Alvarez áno ... rád by som reálne vedel, prečo sa tak tomu bránia...to že posilnia súpera je blbosť...a výhovorka...
1. Neviem prečo ich urazas ... Nemáš ako nikto z nás žiadne informácie ako to celé prebiehalo takže si myslím že urážať netreba
2. Za mňa tomu najviac nepomohlo to vyhlásenie alvareza počas MS ... Mohlo sa to riešiť v tichosti a bez médií ale toto nebolo moc rozumne- po tomto bode už hrali svoju rolu aj ego a meno ATM
3. Myslím že v roku keď k nám ATM predalo griezmana prinieslo náhradu náhradu Felixa teda plánovanú mladšiu náhradu....teraz na trhu nemajú koho kupit
LaBrie. Souhlasím s Peto333 a za sebe přidám, že zřeknutí se nízkého a ubohého urážení nepovažuju za “nějakou moc korektnost”, ale elementární slušnost a vychování.
Peto333 Alvarez to musel urobit, lebo vidis ze ho nechcu pustit (specialne do Barcelony) ani pocas toho humbuku, ktory vznikol. keby nic nepovedal, tak ani nieje sanca.
Julian podla mna neurobil nic zle. Vyjadril tuzbu odist, na co ma plne pravo aj ked je pod zmluvou, ale paci sa mi, ze neodmietol trenovat, alebo hrat za klub, alebo inac nehroti situaciu, ako to robia ini hraci, ked chcu prestupit. cize plne respektuje klub, ktory mu plati a za ktory hra. Podla mna to ukazuje charakter
Csaplarova Past....nizke a ubohe urazanie robilo Atletico Barcelone....to ti nevadilo? Ja som len zhodnotil ich chovanie....takto sa normalni ludia nechovaju...
No práve že to nemusel ....a obzvlášť si cez tie vyjadrenia skomplikoval cestu k nám... A to že sú hráči ktorý odmietnu hrať to je už iný extrém a ja byť klub tak ich rovno zalujem..... A áno vyjadril túžbu odísť to je v pohode a ale tomu predísť jednanie s klubom ktoré nevieme či bolo a ako bolo .... A troška smutné bolo vyjadrenie cez MS kde nebol v kontakte s klubom
Labrie no Laporta vyhodil Alemanyho lebo slubil Decovi teple miestocko namiesto Alemanyho a ten je teraz v Atleticu ako sportovy manazer takze nadavaj maximalne na Laportu lebo Atletico nieje jediny znepriateleny klub
LaBrie pochopitelně vadilo. Ale co to tu má společného? Odplata? Ne, děkuji ;)
Zhodnotil a hodnotíš mé chování a podsouváš mi nenormálnost, když taky neurážím. Tedy manipuluješ a podsouváš. Takže tvůj poslední výrok je výmluva.
Bez nové klasické 9 nevěřím, že můžeme uspět. Ano nějakou chvíli to třeba můžeme lepit, ale dojedeme na to. Nesmysl se honit za jedním hráčem celé přestupové období, kterého nemůžeme získat.
Akurát že PSG hrá iný futbal ako my, na lavičke mali Ramosa ktorý dal počas posledných 2 sezón 31g za 3500 minút a futbal ktorý hrá Arsenal s nami nejdem radšej ani porovnávať. Ono je jednoduché povedať aha veď aj oni hrajú bez hrotu ale chcelo by trošku použiť hlavu a pozrieť sa ako hrajú, aké majú možnosti na lavičke, akých súperov v lige a ako proti nim iné tímy hrajú.
Ok, ale PSG si hraje ve svojí lize na půl plynu, nijak nepřetěžuje hlavní hvězdy. Arsenal ale čistou 9 má, vybíralo se podle formy/taktiky. Nechci vidět, až zase přetížíme Raphinhu, jak bude hra vypadat. Hamza musí dostat minuty.
jackopz psg hra iny futbal ako my ale ked tu pindas na alvareza tak zrazu je jedno ze hra v defenzivnejsom time a jeho statistiky zosmiesnujes:D
Btw psg kraluje klubovemu futbalu, spanieli medzinarodnemu a ani jeden z tych timov nema kladivo co dava 40+golov kazdu sezonu ako to je potom mozne?
To čo má za logiku čo si teraz napísal s tým Alvarezom? Ja tu Alvareza nechcem hlavne kvôli pozícií ktorú hrá a kvôli jeho profilu z čoho vychádzajú aj celkové štatistiky ktoré to podtrhujú a to že hrá v defenzívnom Atleticu nemá s jeho číslami spoločné nič keďže rovnako na tom bol aj v City a rovnako hral aj v River Plate. Bez problémov nájdem 5 top útočníkov čo hrávali v defenzívnych tímoch a mali podstatne lepšie čísla, myslel som si že táto blbosť kde akože AtM môže za jeho neproduktivitu už bola dostatočne vysvetlená.
Španielsko vyhralo Euro s Moratom na hrote, čo je typický hrot aj keď bol fakt priemer a počas WC hrali úplne iný futbal ako my, navyše sa jedná o turnajovú súťaž, nie o sezónu kde sa hrá 50 zápasov. Touto logikou môžeš povedať že Pedri nebude fungovať s Rodrim v zostave alebo že nám stačí kúpiť Laportu a dostaneme 1 gól za sezónu - čo sú samozrejme totálne blbosti.
PSG kraľuje klubovému futbalu tak že hlavné hviezdy majú nahratých ani nie 2000 minút lebo hrajú v slabej lige kde mali o 20g menej ako my a aj tak ju vyhrali s prehľadom a s rotáciou hlavných hviezd. V LM aj túto aj minulú sezónu im robil problém hrať do betónu, keď si pozrieš ich celú cestu v LM, tak to uvidíš na zápasoch v ktorých sa trápili a ktoré prehrali, rovnako to bolo vidieť proti Arsenalu kde z hry nedali gól za 120 minút. Potom si pozrieš ako hrali napr proti Bayernu kde oba zápasy mali držanie lopty od 34-44%, pozrieš si zostavu kde majú 2 najlepšie ofenzívne kraje v Európe ktoré podporujú útok ako krídelníci a keď si pozrieš nás tak zistíš že my také kraje nemáme a že Flick asi nie je stotožnený hrávať zo zavretej obrany so 40% držaním lopty proti tímom čo radi držia loptu. Stačí sa pozrieť na vzorku jeho predošlých tímov kde najväčší úspech mal s Lewom na hrote, či u nás alebo v Bayerne a napr s hybridným útokom bez kvalitného hrotu mal v repre problémy. Už len keď si trošku pozrieš našu hru a rozumieš futbalu, je dosť z cesty nás porovnávať so Španielskou repre alebo PSG, Arsenalom ale hrou sa najviac aspoň za mňa podobáme Bayernu kde hľa, na hrote hrá Kane. Taktiež sa mi ľúbi ako vypichnete jeden tím a ignorujete to že napr City čo bolo najlepší tím tejto generácie hralo taktiež s typickým hrotom a vyhrali s ním aj LM, podstatne lepším futbalom než hrá PSG. Toto je ako plochozemcov presviedčať o tom že zem je guľatá, škoda slov.
Podla mna Alvarez k nam nakoniec prestupi, ale aj ak nie, tak budeme aspirovat na vitazstvo v LM. vyrazne sme posilnili
Hrotovych utocnikov, ktori maju kvalitu hrat za Barcelonu sa da spocitat na jednej ruke, a dostupnych este menej. Za mna radsej nech hra Raphinha, alebo Fermin na falosnej deviatke, ako mame vysolit tazke desiatky milionov za priemerneho utocnika, ktoreho sa este nebudeme vediet po sezone zbavit vid. Braithwaite
No ono to žádná unáhlená záplata nebo nouzové řešení být nemělo. Měli mít prostě už delší dobu nachystanou variantu B nebo ideálně i variantu C a když nevyjde Alvarez, což už je patrné víc než měsíc, tak pak to prostě aktivovat. Je jasné, že když budou čekat do poslední hodiny přestupového období na Alvaraze, tak v té poslední hodině hledat nějaké nouzové řešení je blbost. Ale takhle ten příběh nestojí, vedení Barcelony je od toho, aby si připravilo nějaký seznam hráčů, měli zjištěné jak by to případně šlo zrealizovat a když nevyjde Alvarez, tak to jen aktivovat. To nemělo být nouzové řešení, ale plánovaná varianta B.
To opravdu nevypadá na to, že by chtěl hrát bez devítky.
Stejně se musí cítit parádně. Na konci sezóny říkal, že budeme potřebovat posílit na stoperu a hrotu. Realita našeho vedení je, že poslali na hostování Arauja a prodali Torrese :D
2. Za mňa tomu najviac nepomohlo to vyhlásenie alvareza počas MS ... Mohlo sa to riešiť v tichosti a bez médií ale toto nebolo moc rozumne- po tomto bode už hrali svoju rolu aj ego a meno ATM
3. Myslím že v roku keď k nám ATM predalo griezmana prinieslo náhradu náhradu Felixa teda plánovanú mladšiu náhradu....teraz na trhu nemajú koho kupit
Julian podla mna neurobil nic zle. Vyjadril tuzbu odist, na co ma plne pravo aj ked je pod zmluvou, ale paci sa mi, ze neodmietol trenovat, alebo hrat za klub, alebo inac nehroti situaciu, ako to robia ini hraci, ked chcu prestupit. cize plne respektuje klub, ktory mu plati a za ktory hra. Podla mna to ukazuje charakter
Zhodnotil a hodnotíš mé chování a podsouváš mi nenormálnost, když taky neurážím. Tedy manipuluješ a podsouváš. Takže tvůj poslední výrok je výmluva.
Btw psg kraluje klubovemu futbalu, spanieli medzinarodnemu a ani jeden z tych timov nema kladivo co dava 40+golov kazdu sezonu ako to je potom mozne?
Španielsko vyhralo Euro s Moratom na hrote, čo je typický hrot aj keď bol fakt priemer a počas WC hrali úplne iný futbal ako my, navyše sa jedná o turnajovú súťaž, nie o sezónu kde sa hrá 50 zápasov. Touto logikou môžeš povedať že Pedri nebude fungovať s Rodrim v zostave alebo že nám stačí kúpiť Laportu a dostaneme 1 gól za sezónu - čo sú samozrejme totálne blbosti.
PSG kraľuje klubovému futbalu tak že hlavné hviezdy majú nahratých ani nie 2000 minút lebo hrajú v slabej lige kde mali o 20g menej ako my a aj tak ju vyhrali s prehľadom a s rotáciou hlavných hviezd. V LM aj túto aj minulú sezónu im robil problém hrať do betónu, keď si pozrieš ich celú cestu v LM, tak to uvidíš na zápasoch v ktorých sa trápili a ktoré prehrali, rovnako to bolo vidieť proti Arsenalu kde z hry nedali gól za 120 minút. Potom si pozrieš ako hrali napr proti Bayernu kde oba zápasy mali držanie lopty od 34-44%, pozrieš si zostavu kde majú 2 najlepšie ofenzívne kraje v Európe ktoré podporujú útok ako krídelníci a keď si pozrieš nás tak zistíš že my také kraje nemáme a že Flick asi nie je stotožnený hrávať zo zavretej obrany so 40% držaním lopty proti tímom čo radi držia loptu. Stačí sa pozrieť na vzorku jeho predošlých tímov kde najväčší úspech mal s Lewom na hrote, či u nás alebo v Bayerne a napr s hybridným útokom bez kvalitného hrotu mal v repre problémy. Už len keď si trošku pozrieš našu hru a rozumieš futbalu, je dosť z cesty nás porovnávať so Španielskou repre alebo PSG, Arsenalom ale hrou sa najviac aspoň za mňa podobáme Bayernu kde hľa, na hrote hrá Kane. Taktiež sa mi ľúbi ako vypichnete jeden tím a ignorujete to že napr City čo bolo najlepší tím tejto generácie hralo taktiež s typickým hrotom a vyhrali s ním aj LM, podstatne lepším futbalom než hrá PSG. Toto je ako plochozemcov presviedčať o tom že zem je guľatá, škoda slov.
Hlavně až se zase vypadne z LM, tak bude zajímavé číst diskuze, proč se to stalo.
Hrotovych utocnikov, ktori maju kvalitu hrat za Barcelonu sa da spocitat na jednej ruke, a dostupnych este menej. Za mna radsej nech hra Raphinha, alebo Fermin na falosnej deviatke, ako mame vysolit tazke desiatky milionov za priemerneho utocnika, ktoreho sa este nebudeme vediet po sezone zbavit vid. Braithwaite