Ako ceresnicka na torte dalsi hrac, ktory uprednostnil Barcu pred ATM:D je to proste lepénka na nejaky cas, kym nekupime top hrot za lepsich podmienok, ale za 10 mil.velmi kvalitna lepenka. Brazilcania sa citia v Barce ako doma tak snad ukaze, ze este nepatri do stareho zeleza.
Uplny suhlas, ked som videl nadpis som sa velmi zamracil. Ked som rozklikol a precital, ze ide o 10 M tak to nie je vobec zly napad. Typek moze dost prekvapit a Hanzi robi z kazdeho utocnika o levely vyssieho lepsieho. Ak sa mu este nedal nejaky brutalny plat, tak je ako vyssie spomenute “velmi kvalitna lepenka”.
Spomínam na Henrika Larssona, prišiel k nám na sklonku kariéry z tuším Glasgowa a bolo to príjemné prekvapenie, bol vždy pripravený nastúpiť z lavičky a podať kvalitný výkon .
Deco zase překvapil 😀 Za 10 mil. zkušený hráč do rotace, proč ne. Že by tedy přeci jen přišel stoper?Vzhledem k tomu že hrot je tímhle asi "vyřešený" za malou částku.
Ardit: nikdy nešla a tieto experimenty tu nikdy dlho nevydržali. Lewa bol jediný Top hrot s ktorým sme ale museli hrat inak. Ibra tu bol sezónu a Luuk bol len záplata , keď neboli peniaze. Stoichkov , Suarez 1 , Suarez 2, Romario, Etoo .... To boli prototypy útočníkov Barcelony vždy .
ja ako fanusik a laik som velmi, velmi spokojny s tym ako leto dopadlo ... prve dve kola hrali pekny, okulahodiaci futbal a to je to, co mi postacuje ... zabava, radost z hry a krasny futbal ... dufajme, ze mi -/im/ to vydrzi celu sezonu :-)
Se smlouvou na dva roky to není zase takový riziko. Když se letos neosvědčí, mohl by za rok odejít za menší peníze nebo ani rozvázání smlouvy by nemuselo být drahý...
Olmo aj Pedri majú podľa Capology 10 v čistom. Pričom Pedri onedlho dostane novú zmluvu a určite nie za menej. Gordon má 9 . Takže nie , nemá rovnaký plat.
Ja pozerám Capology a Gordon, Adeyemi, Pedri, Olmo majú fix takmer rovnaký v hrubom, akurát bonusovú zložku majú rozdielnu. U každého z nich je zelená fajka že to bolo overené, akurát pri Gordonovi chyba.
Deco odvedl do ted neuvěřitelnou práci, hrot přijde např v lednu, třeba bude Gabriel Jesus překvapení jako byl Luk De Jong, držme mu palce ať dává u nás góly
tak sa pozri poriadne. ja som sa pozrel a jeden prispevok chvalil deka, a vsetky ostatne su vlazne reakcie, primerane prichodu nahradneho urocnika za 10M tak fakt stale neviem ake oslavy si tu videl
Svojho času keď prišiel Paulinho z Číny tiež tu veľa ľuďí pindalo a po čase sa ukázalo, že to bol veľmi dobrý prestup...počkajme si čo Jesus ukáže a potom môžeme hodnotiť...
Osobne nie som nadseny ale ze vobec.Jednak je slaby a jednak z historie vieme,ze cim viac brazilacanov v muztve,tym to ide dolu vodou... dufam,ze to nebude ten pripad,lebo momentalne Rapha slape.
Chce to Alvareza... alebo niečo iné. S tou druhou časťou súhlasím. Chce to niečo iné ako Alvareza čo zosmolil až 8 gólov lige minulú sezónu. Celkom ľahko sa môže stať že náhradník Jesus ho prekoná. Za 10 miliónov.
Kvalitu určite má, na druhej strane má extremnu históriu zranení a nedá sa nahno spoľahnúť. Za 10 mega to asi až taký problém nie je pokiaľ nemá nezmyselnú mzdu...
Presne, súhlasím. Z niektorých komentárov mám trochu "zmiešané" pocity. Možno by si aj bolo treba uvedomiť, že bez Hansiho súhlasu by sa tak istotne nestalo. Hansimu verím na 100%, vie čo robí a je to aj vidieť. Barca hrá krásny, pozerateľný futbal ako team, v ktorom individuálne žiaria Yamal, Raphinha, Pedri, Cubarsí, Rodri a budú aj ďalší - Gordon, Adeyemi, Bernal. Teším sa na sezónu.
Veľmi kvalitné a fantastické riešenie Deca a Flicka na najbliššie dva roky. A zapadá to krásne aj do stratégie o Juliana. Síce Atletico tvrdí že nám ho nikdy nepredá ale táto situácia sa určite zmení...má platnú zmluvu do 2031 a neviem si predstaviť aby po tomto všetkom s nimi zmluvu v budúcnosti predĺžil. To by museli prísť okamžité výsledky v podobe trofeje a to je, povedzme si na rovinu, málo pravdepodobne. Táto operácia sa vykonáva tak 2 roky pred uplinutím kontraktu v prípade hráčov ako Julian. To znamená že Atletico má tak sezónu na to aby niečo DÔLEŽITÉ vyhrali a tým ho presvedčili aby zostal. No a teraz: ak Julian nepredĺži do dvoch sezón, klub si nebude chcieť dovoliť pustiť hrača grátis a každý jeden mesiac čo prejde, každý rok čo prejde bude klub, ktorý o neho prejavý záujem, mať veľmi výhodnú pozíciu vo vyjednávaní ceny hráča. Preto si budú musieť sadnuť s Barcou a prejednať prestup. Celý postoj Atletica je v skratke veľmi veľmi nezodpovedný z hľadiska či už tímovej rovnováhy a pokoja v kabine či už z pohľadu prestupovej stratégie a financii...aby sme ešte neboli svedkami prestupu Juliana do Barci túto zimu...uvidíme...
Tohle jako má být ta Top posila? :D Komedie.
Jako za 10 mega je to dobrej kauf, ale hráč je to max do rotace.....