dostali sme gol, a vobec som sa nezacal obavat o vysledok, alebo podobne, podla hry som vedel, ze to s prehladom davame.
hrame ako masiny a nase napadanie je ako za najlepsich cias s Pepom. stratime loptu a ideme ako osy. o par okamihov ju mame spat. super musi byt hotovy z toho
Jak je možný že tyhle náhoďáci jako Rayo mají vždy takovou kliku? Celou poločas nevědí kde jim hlava stojí a z jediného útoku hned střelí gól ::facepalm:: Že tohle nepředvádí v jiných zápasech.
Mne ale vôbec neprišlo že to hrali na náhodu. Mali dobrý taktický plán ako hrať tie brejky ale nie dostatočnú kvalitu. Barcelona ich úplne prevalcovala a ani po inkasovanom góle som nemal obavy... ten tlak nemohli ustáť.
Uz dlho som sa tak nekochal nasim futbalom, hracov Vallecana mi je chvilami az smutno. Espart s prehladom, Gordon robi na svojej strane riadny vietor. Olmo neskutocny prehlad v hre a skvele pojitko medzi zalohou a utokom, pripomina mi prime Griezmanna ale ATM verziu, je vidiet, ze uz ma co-to odohrane a je krok pred ostatnymi, snad si udrzi tuto formu. Som neskutocne rad za Christensena, kedze o Flickovi je zname, ze hracovi nedava minuty za zasluhy, chalan musi v treningu makat a v zapase to je vidiet vzadu z neho srsi istota. Z koho neistota nesrší je Kounde a keby kvitla, tak je Kounde ako orgován. Toho by dnes mal zdvojovat spoluhrac, lebo vzadu je nepredvidatelny, za to utok dnes podporuje dostatocne. Udrzat tuto laťku v sezone bude tazke, ale hraci si uzivaju hru a vtedy hrame vzdy najlepsi futbal.
Ten Hansi z nich riadne motorove mysi vychoval 😂 kks stratime, hned napadame a mame loptu. Sice u silnejsich superov to bude asi trochu zlozitejsie ale ked budu tak hrat celu sezonu tak sa mame na co tesit 🙂 radost sledovat to 🙂
80 minut vyborny vykon. skoda, ze sme Rayu dali sancu na zvrat. mohlo sa nam to skaredo vypomstit ked isli traja na dvoch a mohli vyrovnavat na 3:3.
Cubarsi, Pedri, Gordon, Raphinha dnes top
Kounde naopak strasidelny vykon
hrame ako masiny a nase napadanie je ako za najlepsich cias s Pepom. stratime loptu a ideme ako osy. o par okamihov ju mame spat. super musi byt hotovy z toho
Cubarsi, Pedri, Gordon, Raphinha dnes top
Kounde naopak strasidelny vykon