Co jako caka ze sa stane? Ja niesom fanusik lekarov ale ak mam problem s ktorym si telo nevie poradit, tak jako budem cakat ze sa zobudim jedneho krasneho dna a bude to ok?
Konzervatívnou liečbou v tomto prípade nedosiahne nič,koleno sa do konca roku 100 %,zhojí,ale ostane vikľavosť kolena a bude musieť mať fest dobrú a vystuženú ortézu,aby hral futbal,ale u nás bude len luxusný náhradník,alebo hosťovanie.Na svoju úroveň sa už nevráti,ale zrejme mu o to ani nejde.
Jednoznačne -Umtiti...
Neviem aké sú zmluvy ale keby mi toto robí moj zamestnanec v biznise že má zlomenú ruku a nemôže robiť.. a nechodí do práce a bere plat tak by dostal hodinovú výpoveď. Kedže problém vo vykonaní práce je na jeho strane... Ale ako hovorím neviem aké sú zmluvy.
OK beriem. tak vo futbale to chodi inac. tam ma hrac az na vynimocne pripady zmluvu na cas a ci hra, alebo nehra klub mu musi tie peniaze do centu vyplatit aj keby na to hrac s prepacenim totalne sral. (co Frankie nerobi, on robi to co si mysli, ze je najlepsie pre jeho zdravie)
a nezmeni sa to, lebo keby to hociktory klub na svete navhrhol inac, tak hracovi agenti to neprijmu a hrac bude hrat za klub, ktory mu da taku zmluvu aku chce
Jednoznačne -Umtiti...
a nezmeni sa to, lebo keby to hociktory klub na svete navhrhol inac, tak hracovi agenti to neprijmu a hrac bude hrat za klub, ktory mu da taku zmluvu aku chce
Upřímně mám okamžiky, kdy mi dojde, že je vlastně náš hráč.
Měl jsem jej vždy za inteligentního člověka, ale asi je jen inteligentní fotbalista.