Bezpochyby fantastický futbal. Duo Pedri-Rodri výborne fungovalo. Dani Olmo a Lamine Yamal super výkon. Tí dvaja dokonca lietali ako šialení a perfektne pressovali. Najslabšími článkami boli: Cucurella a bez debaty "hviezdny" Ferran Torres. 2x išiel sám na brankára... A dopadlo to ako obvykle. Teda fakt NESKUTOČNÉ!!! Pre mňa zaplať Pánboh že už nie je v Barce.
Nico si pohřbil kariéru když si vybral €€ před svou kariérou . Buďme upřímně v bilbau nejsou zrovna top podmínky aby se dokázal rozvíjet na vyšší úroveň ,od toho podpisu sel strašně výkonnostně dolu jako by peníze byly jeho hlavním cílem a když je dostal tak už upadla jeho snaha . Kdyby tenkrát k nám přišel tak jsem si jistý ze září a jeho cena by byla úplně jinde . Ale upřímně myslím ze nikomu nechybí deco našel skvěle a levnější alternativy
Podľa mňa hral veľmi slabo Wiliams. On je rýchly a technický ale púšťa sa do nepotrebných driblingov, myslím že má problem v hlave, nevie čo chce. Zavinil 1. gól Anglie. Pomerne slabší bol Ruiz a preto som čakal, že po polčase pošlu Pedriho. Žial prišiel až v 70 min, ale hra sa ihneď skonsolidovala. Najlepší Rodri, Jamal, Olmo. Tores ako obvykle !
Ale to bol vynikajúci zápas !
Bleskovky
20 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Ale to bol vynikajúci zápas !