Nehraj sa tu na mikrobiológia!!! To že ten tréner je špina je holý fakt! A to som ho mal v časoch AC rád, ale toto? V zápase s Austráliou v ktorom ide o hovno?!
Neskúšal autor rozmýšľať že možno ostáva na ihrisku lebo má formu a tak ako každý tréner strieda hráčov čo si chce vyskúšať a okolo Raphinhu to stavia nech sa s ním zohrajú keďže má formu?Vinicius hral v tom zápase slabo a možno práve preto ho striedajú . V prvom zápase hrala Brazília ako hrala a predpokladám že tréner chcel vyhrať tak najsilnejšie necháva na ihrisku. Nemyslím si te po 1 a pól zápase by sa hráč mal zraniť ešte v štvrť sezóne ,je tam viac hráčov čo má tolko isto v nohách a nezrania sa
No a aktualne ma vinicius viac odohratych minut pocas repre zrazu ako raphina a caka ho este dalsi zapas v ktorom urcite nastupi a je taktiez dostatocne vytazovany aj v reale. Takze dalsi clanok bude o tom ze Ancelotti sa snazi umyselne vycerpavat hracov realu? 😀
Raphinha je skratka náchylnejší na zranenia ,má zranenie skoro kazdu sezónu ,niekto je viac a niekto menej ,musí sa potom vzdať Repre lebo ťažko bude hrat len zapas na MS alebo tak alebo zapas kde sa ďaleko nelieta ,príde obdobie kde bude mat podstatne viac zápasov v nohách keď bude odobraté 70-80% ročníka a tam bude ešte náchylnejší .
Zda sa mi akoby repre treneri az tak nedbali na zdravie hracov ... Zaviedol by som, ze ak sa hrac vrati z repre zrazu zraneny klub by mal pravo (nie povinnost) vetovat nominaciu hraca na najblizsi repre zraz.
1. Sám si uviedol, že Raphinha je skrátka náchylnejší na zranenia. Z dát majú toto poznanie aj v klube, aj v reprezentácii. Očakával by som, že to v rámci zápasového vyťaženia zohľadnia. Najmä na posledné zrazy z tohto roka. Nestalo sa.
2. "Nemyslím si te po 1 a pól zápase by sa hráč mal zraniť ešte v štvrť sezóne ,je tam viac hráčov čo má tolko isto v nohách a nezrania sa" - každé telo je iné. Každý hráč má inú genetiku. Každý hráč má rozdielny štýl hry. V dôsledku toho Raphinha so svojim agresívnym napádaním má tendeciu nad únosnú mieru namáhať hamstringy, ktoré sú pri behu zodpovedné primárne za výbušný štart. Do hry vstupuje aj regenácia, strava a ďalších X faktorov. Raphinha má malé dieťa, stačí, že bolo choré týždeň, po nociach nespí a regenerácia nie je dostatočná. Ber to len ako príklad.
3. Cestovanie a jet-lag. Bambalión kilometrov cez rôzne časové zóny sú katastrofa na regenáráciu, nakoľko telo má čo robiť, aby sa prispôsobilo na nový režim. Cirkadián je obrátený hory nohami atď atď. Zregenerovať sa profi hráčovi po ostrom zápase... Nemožné na 100%
4. Rozumiem argumentu, že Ancelotti chce okolo Raphinhu vystavať novú ofenzívu. Ale vzhľadom na vyššie spomenuté to skončilo nasledovne: Raphinha je zranený. Ako v marci, ako v júni, tak aj teraz. A teraz tréner nemá opäť k dispozícii hráča, na ktorom to celé chcel postaviť.
Robí sa tu zbytočne kauza ako keby bol Raphinha jediný zranený po repre zraze.... Mbappe sa tiež opäť zranil v repre... Vari chce Zidane pomôcť Barcelone?
Raphinha hra za repre každú možnú minútu lebo je jednoducho najlepši v tíme ktorý už nie je vôbec plný hviezd... A bez Raphinhu sú ešte slabší...
Podle mě je to účelové za třetí. Ancelotti udělal do druhého utkání proti Austrálií 7 změn, ale Raphinha nechal i v dalším. Za další se zranil po třetí v tomto roce a jen za repre. Včera Ancelotti tvrdil, že Raphinha není vážně zraněný. Teď je otázka jak dlouho bude zraněný.
Bleskovky
21 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
skúsim stroho načrtnúť ten môj.
1. Sám si uviedol, že Raphinha je skrátka náchylnejší na zranenia. Z dát majú toto poznanie aj v klube, aj v reprezentácii. Očakával by som, že to v rámci zápasového vyťaženia zohľadnia. Najmä na posledné zrazy z tohto roka. Nestalo sa.
2. "Nemyslím si te po 1 a pól zápase by sa hráč mal zraniť ešte v štvrť sezóne ,je tam viac hráčov čo má tolko isto v nohách a nezrania sa" - každé telo je iné. Každý hráč má inú genetiku. Každý hráč má rozdielny štýl hry. V dôsledku toho Raphinha so svojim agresívnym napádaním má tendeciu nad únosnú mieru namáhať hamstringy, ktoré sú pri behu zodpovedné primárne za výbušný štart. Do hry vstupuje aj regenácia, strava a ďalších X faktorov. Raphinha má malé dieťa, stačí, že bolo choré týždeň, po nociach nespí a regenerácia nie je dostatočná. Ber to len ako príklad.
3. Cestovanie a jet-lag. Bambalión kilometrov cez rôzne časové zóny sú katastrofa na regenáráciu, nakoľko telo má čo robiť, aby sa prispôsobilo na nový režim. Cirkadián je obrátený hory nohami atď atď. Zregenerovať sa profi hráčovi po ostrom zápase... Nemožné na 100%
4. Rozumiem argumentu, že Ancelotti chce okolo Raphinhu vystavať novú ofenzívu. Ale vzhľadom na vyššie spomenuté to skončilo nasledovne: Raphinha je zranený. Ako v marci, ako v júni, tak aj teraz. A teraz tréner nemá opäť k dispozícii hráča, na ktorom to celé chcel postaviť.
Raphinha hra za repre každú možnú minútu lebo je jednoducho najlepši v tíme ktorý už nie je vôbec plný hviezd... A bez Raphinhu sú ešte slabší...