Však hrá u nás tak jak by sa mi nepáčil? 😀Atletický hráč čo odbeha kľudne kazdy zapas 120 minút a náš najlepší obranca jeden na jedneho, už v reale mal pekné obranné čísla 😀
Llorente je "dríč". To bol dobrý kauf od Atlétov. Tam som veľmi nechápal, keď ho real len tak pustili. Jemu ale podľa mňa sedí Cholov futbal ako riť na šerbel.
No ja si užívam to bránenie, to nie je len tak, to je orchester ako všetci vedia sa hýbať ako jeden organizmus a eliminovať útok súpera, to mi nevadí, to viem veľmi oceniť a . Skôr mi vadí, že keď nám treba útočiť tak cholo nevie nejaku kreaitivitu v útoku dať ani alavesu, preto sa mu lepšie útoči proti barcelone a realu a horšie do betonov 😀 Okrem barriosa tam nič také v zálohe extra na tvorenie nie je žiaľ a baena bol pol sezony marod žiaľ 😀Najviac čo vyčítam cholovi, že pustil Cunhu preč, nevedel s nim pracovať a pritom taký hráč nám chýba doteraz, snad dalsie 4. miesto a ani semifinale v LM, nech Apollu dojde trpezlivosť a vydrbe ho von obločkom jak putler oligarchov 😀
To je síce pekne , a to vaše betonárske združenie nemá vlastnú platformu ? Príde mi divne že tu vypisuješ ako fanusik jedného z našich najväčších rivalov po Madridu a espanyolu ;)
Nechapem de la Fuenteho, ze ma k dispozicii Unaia Simona, Joana Garciu a Davida Rayu a on da chytat toho najhorsieho z tych troch. Za mna by mal byt v brane jednoznacne Joan Garcia, ale mozno som iba zaujaty, ale aj David Raya by bol lepsi nez Unai Simon za mna.
Tiež ma napadlo, že možno ho dal iba na prvý ľahší zápas a potom dá do bránky skôr Rayu/Garciu. Keď chcú ísť Španieli na majstrov tak s Unaiom Simonom v bránke to aspoň podľa mňa nemajú šancu dať.
Podľa mna bude chytať aj ďalej pokial nebude mať Fuente dôvod ho posadiť a tým dôvodom nemyslím výkony v lige za Bilbao, ale v repre. Simon je v repre proste prvá voľba lebo sa na neho vie Fuente spoľahnúť podľa mňa. Pokial nebude podávať v repre otrasne výkony tak tam Raya či Garcia nebudú jednotka.
Provízie agentovi idú do fair play, takže prvý rok by bolo odpálených 30 miliónov za hráča, ktorý by prišiel zadarmo 😀 Gordon za rok stojí menej s platom a prestupovou čiastkou 70 mega 😀
Tá absolútna hystéria ohľadom toho, ako Barcelone unikajú hráči, ktorých reálne ani nechcela (až na Bernarda), je až vtipná. Prestupové okno ešte ani nezačalo, a už sú náreky, ako sa nič nevybavilo. Pritom prišiel Gordon, odchádza Lewa, Fati a rieši sa odchod Casada, plus sa rieši príchod Cancela a Alvareza, čo si dalo športové vedenie ako prioritu zatiaľ. Leto je dlhé, konečne majú voľnejšie ruky, tak ich nechajme pracovať.
Nejako tak. Ja toto napr nejako neriešim veď načo, tak či tak s tým nič nespravím nech sa udeje na prestupovom trhu čokoľvek. Aktuálne si riešim svoj futbal a sledovanie MS. Mimochodom, formát MS nezabezpečuje ani náhodou turnaj 48. najkvalitnejších teamov sveta. Nech mi nikto nevraví že JAR alebo Curacao či Haiti majú kvalitnejšiu hru ako povedzme Taliani. Ale čo by sa s týmto dalo robiť to teda netuším. A furt mi nelezú do hlavy tie premrštené ceny vstupeniek.
Jako fanoušci Realu jsou docela hotový. Uznávají, že nemají úplně sympatický tým a přijde jim Mou a Cucu, taková trošku špína trenér a jeden z největších krys hráčů 😀 docela krušné období pro ně 😀
Liga Majstrov 2015 vitaz FC Barcelona
Ms sveta 2026 vitaz Nemecko
Liga majstrov 2027 vitaz FC Barcelona
Liga majstrov 2011 Barcelona
Unai Simon
Cucurella - Laporte - Cubarsi - Llorente
Fabian Ruiz - Rodri - Pedri
Ferran - Oyarzabal - Gavi
Nechapem de la Fuenteho, ze ma k dispozicii Unaia Simona, Joana Garciu a Davida Rayu a on da chytat toho najhorsieho z tych troch. Za mna by mal byt v brane jednoznacne Joan Garcia, ale mozno som iba zaujaty, ale aj David Raya by bol lepsi nez Unai Simon za mna.
Tak uvidime
ℹ️ Deco also meeting with another agent, more info to be posted.
@monfortcarlos
#Transfers 💰☎️
Plat-20M€
Provizia hraca a otca-10M€
Podpisovy bonus-10€
@elconfidencial