Cucurellu sa vraj novinar pytal pred tyzdnom este ci by si zostrihal vlasy keby Spanieli vyhraju MS...odpovedal, ze nie, ze jeho vlasy su pre neho posvatne...potom sa ho novinar spytal co by si vybral medzi hranim za Real Madrid a zostrihanim vlasov...odpovedal, ze vtedy by si radsej zostrihal vlasy....a dnes je v Reale 🐍🐍🐍
Boli na 4. mieste v počte inkasovaných gólov, horšie boli už len tímy ktoré vypadli z PL. Romero je dlhodobo jeden z najlepší stopérov PL, nehovorím tým že VdV je zlý ale chápem prečo sa o neho nezaujímame.
Pre mna Cucu vysoko nesympaticky hrac. ked hral proti Barcelone tak som z neho mal pocit ze bol premotivovany ale nechcel sa ukazat, chcel sa pomstit ze ho pustili prec. A tu je klinec. Za mna super, tazko by sa mi fandilo tomuto hracovi.
Na Cucu kašlu, je to nesympatické hovado. Spíš se divím Xabimu, jestli chce hrát to, co v Leverkusenu, je to ideální hráč do jeho systému. Prakticky nejlepší hráč v obraně Chelsea, nepříjemná ztráta.
Cola: máš celú sezónu problém s egami hráčov , pravidelné roztržky a problémy. Tak kúpiš ako backup hráča za 50 miliónov a do základu ďalšieho za 60 miliónov ? Tak teraz by podľa tejto logiky bolo najlepšie kúpiť na pozíciu 9 ako backup Haalanda , na LW kúpiť Kvaru aby mal Vinco záskok , na stopéra Diaša zo City a na RB povedzme Reesea Jamesa. A voalá .... Máš všetky pozície zdvojené 🤣
Ja neviem čo Vám je, či ste na miss sympatia alebo kde... Normálny chlapík, nie každý musí byť hneď manekyn Kaká... Mňa jeho prestup k RM sklamal, chcel som ho vymeniť s Baldem, ak je toto fakt, tak som nasraty
Inak na celych MS ..mi je najviac luto Ter Stegena ...cely zivot cakas nato kym pridu tvoje MS a ten manuel ukonci ...a nakoniec sa zranis nejdes a v branke zase stoji ten trotl s bayernu ...hrozne fakt mi ho je neskutocne luto ...
Bolo by mi ho luto, keby pocas svojej kariere dokazoval potrebnu kvalitu. Realita bola opacna - v LM nikdy nebol lepsi nez priemerny a v LL mal dokopy 4 kvalitne sezony.
Ten chalan si za to môže sám... Príliš sebavedomý keď prišiel a buril sa voči Claudiovi Bravovi, robil problémy pri príchode Garciu, očividne má problém rešpektovať konkurenciu, ako aj roky rokúce v reprezentácii...
Za mě jeden z nejméně sympatických hráčů je práce cucurela, at už by měl kvality jakékoliv, budu rád když ho uvidím v jakémkoliv jiném dresu než práce blaugrana.
Potrebujeme posilniť obranu na krajoch a aj v strede, priviesť niekoho do rotácie po prípadnom odchode Casadá do zálohy a nový hrot. Verím, že naše vedenie má 0lan, ale snáď nebudeme čakať do 30. Augusta.
"Well, yes. I would shave my hair!'
No, ocividne si vie nas”at do pusy, takze do Realu sedi jak rit na serbel
🐀🐀