Advokát Mario Conde, ktorý reprezentuje firmu MCM v občianskoprávnom konaní voči FC Barcelona, priznal, že postupu katalánskeho klubu nerozumie.

Podľa Condeho je správanie Barcelony nevysvetliteľné. "Nechápem, prečo Barca nechce zarobiť peniaze," povedal právnik pri príležitosti občianskoprávneho konania. Firma MCM Barcelonu žaluje pre porušenie zmluvy.

"Je to úžasné. Nevidím žiadne logické vysvetlenie pre to, že taká organizácia ako FC Barcelona nechce veľké peniaze. Je to však problém Barcy, nie MCM, pretože my sa možnosti zisku nevzdáme. Chceme náhradu za inštalovanie dvoch veľkoplošných obrazoviek a ich nepoužívanie. Požadujeme odškodné 2,8 milióna eur," povedal právny zástupca MCM.

Druhým bodom návrhu žaloby je strata možných ziskov. Podľa experta na túto problematiku by mohol byť zisk z reklám za obdobie nepoužívania obrazoviek okolo 100 miliónov eur: "Posudky ukazujú, že ak by Barcelona dodržala zmluvu, zarobila by rovnako ako my," povedal Conde.

"Barcelona má podpísané zmluvy s veľkými firmami ako Nike, Reb Bull, La Caixa. Postoju Rosella sa čudujem. Barca hovorí, že celá investícia by stála veľa. Všetko však možno dohodnúť," pokračoval.

"Prečo by sa mal niekto vzdať veľkých peňazí? Je to niečo veľmi podivné. Dôvod môže byť len jeden: tieto peniaze Barca nechce, pretože zajtra môže zarobiť ešte viac."

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.