Po sobotňajšom víťazstve nad Villarrealom dal Pep Guardiola svojim zverencom voľno až do utorka. Ďalší tréning tak absolvujú po dvoch dňoch prestávky v utorok dopoludnia. V každom prípade sa tréningu veľa hráčov z prvého mužstva nezúčastní, pretože sa poberú reprezentovať svoje krajiny na medzinárodnej scéne.

Barca sa s Almeríou stretne najbližšiu sobotu o 20. hodine večer, ale celý káder nebude kompletne pokope až do štvrtka, keďže v stredu sú na programe medzinárodné priateľské zápasy.

13 Internacionálov

Guardiola na tréningu nebude mať k dispozícii až 13 hráčov, ktorí sa pripoja ku svojim reprezentáciam. 8 Španielov, ktorí si zmerajú sily z výberom Portugalska, Messi a Mascherano nastúpia v drese Argentíny proti reprezentácii Brazílie, kde sa ukážú Dani Alves spolu s Adrianom. Abidal cestuje do Anglicka, kde sa Francúzska reprezentácia postaví proti domácemu Anglicku.

Zraz vo štvrtok

V utorok a v stredu budú zvyšní hráči pokračovať v rutinných tréningoch v Ciutat Esportiva zo začiatkom o 11:00 dopoludnia. Následne po splnení si reprezentačných povinností sa zvyšok mužstva vráti späť už vo štvrtok a kompletný tím sa stretne na tréningu o 18. hodine večer. Posledný tréning má začiatok o jedenástej predpoludním v piatok a potom celá výprava Barcelony odletí na sobotňajší zápas do Almérie.


zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.