O zajtrajšom finále na tlačovke s novinármi debatoval aj Iker Casillas, brankár Realu Madrid.

Talizman vo finále

"Chceme zopakovať finále z roku 2011 a dať čerešničku na tortu. Pôjde o vzrušujúci zápas, v ktorom budú hrať vynikajúci hráči. V naše šance veríme podobne ako v to, že pohár Kráľa vyhráme."

Mužstvo

"Tím musí pracovať tak ako v tejto sezóne. Sme vo finále pohára, semifinále Ligy majstrov a o ligu budeme bojovať do konca, aby sme skončili na prvom mieste. Začneme od zisku prvého titulu v tejto sezóne."

Cristiano

"Neprítomný nie je len on, ale sú zranení aj iní hráči. Nemá už význam hovoriť o tých, ktorí nebudú hrať. Treba spomenúť tých, ktorí sú k dispozícii a ktorých tréner považuje za najlepších do zostavy."

Favorit

"Neverím poslednému týždňu v podaní Barcelony. Pôjde o úplne iný zápas a vo finále sa môže stať všetko. Hrajú v dvoch rôznych súťažiach. Jedna sa im skomplikovala, ale druhú môžu vyhrať. My ideme svojou cestou. Musíme zabudnúť na minulosť a sústrediť sa len na zajtrajšie stretnutie."

Rozhodca

"Mateu sa mi stále páčil. Má svoj spôsob, iný štýl, nechá hrať. Arbitrov nebudem hodnotiť."

Dodatočný tlak

"Už som si zvykol, ale nie som rád na titulkách a ak sa o mne hovorí... Pokiaľ však hráte v Reale, hodnotia vás dennodenne. Nebudem lamentovať, pretože bolo aj horšie, keď na mňa na ulici hádzali kameňmi."

Messi

"Neobávam sa o neho. To nech robí jeho mužstvo. Ja budem pozerať na svojich."

Dôležité zápasy

"Sme pripravení. Ale môže byť pravda, že sme v dôležitých zápasoch nedosiahli dobré výsledky. V tejto súťaži musíte svojich súperov eliminovať postupne. Ak za sebou máte dva dobré výsledky, mužstvo začne veriť vo svoje schopnosti."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.