Denník Mundo Deportivo informuje, že v budúcej sezóne má José Manuela Pinta nahradiť Jordi Masip. Ten sa v súčasnosti nachádza vo vynikajúcej forme.

Masip klope na dvere prvého tímu. Vynikajúce výkony, ktorými sa prezentuje vo farbách rezervy Barcelony nezostali bez povšimnutia. Má veľkú šancu, že sa v budúcich tréningoch prvého tímu objaví ešte túto sezónu. Odchod Valdésa aj Pinta Masipovi hrá takisto do karát. Nehovoriac o sankciách FIFA, kvôli ktorým Barcelona nemôže nakupovať hráčov a tým pádom visí nad prestupom Ter Stegena otáznik.

Podľa trénera Barcelony B, Eusebia Sacristána sa jeho zverenec nachádza vo vynikajúcom období svojej kariéry. Hráča chváli aj tréner brankárov rezervy, Carlos Busquets, ktorý zdôraznil jeho vynikajúcu techniku. O svojich šanciach na hru v prvom tíme prehovoril aj Masip: "Rozhodnutie musia urobiť tí, ktorí na to majú v tejto veci právomoci. Ja sa sústredím na svoje výkony v Barcelone B a o tom sa snažím premýšľať čo najmenej. Uvidíme čo sa stane."

Masip trénuje v Barcelone už od svojich 15. narodenín a bránku Barcy B bráni štvrtú sezónu. Výška však nie je jeho silnou stránkou, keďže meria len 1,8m. Prednosťami sú však vynikajúce reflexy, obratnosť a rýchlosť. Navyše hrá veľmi dobre nohami.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.