Na oficiálnej tlačovke pred zápasom Bayernu Mníchov s Realom Madrid, Pep Guardiola priznal, že ho miestenka v semifinále Ligy Mastrov nesmierne teší.

Hovoril však aj o Messim, ktorého niekoľko rokov trénoval v Barcelone: "Hovoriť o Barcelone nie je pre mňa príjemné, pretože som tu, aby som odohral semifinále Ligy Majstrov s Bayernom Mníchov proti Realu Madrid a nechcem nikoho mojim názorom rušiť."

"To, čo môžem o Messim povedať nezávisí od toho, či sa on alebo mužstvo majú lepšie alebo horšie. Pre mňa je Messi príliš veľký, aby sa môj názor na neho zmenil. Nikdy som nevidel a myslím si, že ani nikdy neuvidím takého ako on," povedal.

Na otázku, či od culés dostal pred dvojzápasom s Realom slová podpory, odpovedal: "Moji ľudia sa o mňa vždy starajú, stále mi posielajú správy. Je logické, že pre niekoho z Barcy je hrať na Bernabeu niečo výnimočné, hoci sa sústredím len na Bayern."

A aký je rozdiel hrať zápas proti Realu s Bayernom a Barcelonou? "V Mníchove sa k zápasu staviame oveľa pokojnejšie, veci sa berú uvoľnenejšie. V Španielsku sa každý deň diskutuje, v Mníchove je medzi zápasmi všetko pokojnejšie."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.