Katalánsky denník SPORT a televízia TV3 informujú, že Lionel Messi má vo veci predĺženia zmluvy s Barcelonou dve zásadné podmienky.

Predĺžiť zmluvu s Lionelom Messim nebude pre Barcelonu jednoduchá záležitosť. Po vyriešení finančných podmienok prišli ďalšie body, na ktorých sa rokovania zasekli. Argentínčan totiž vyrukoval so špeciálnymi podmienkami.

Prvou je, aby v nasledujúcej sezóne kryl Ter Stegenovi chrbát Jose Manuel Pinto. Na tom by nebolo nič čudné, nakoľko Pinto je v šatni nesmierne obľúbeným hráčom a so svojou úlohou náhradného brankára je stotožnený dlhé roky.

Druhá podmienka je však trochu mimo sily katalánskeho gigantu. Leo totiž do metropoly Katalánska chce dostať svojho kamaráta z reprezentácie, Sergia Aguera. Direktíve FC Barcelona dal jasne najavo, že novú zmluvu podpíše len v prípade, ak sa útočník Manchestru City počas leta presťahuje na Camp Nou.

25-ročný útočník City je pritom veľmi kvalitným útočníkom čo potvrdil aj v tejto sezóne, keď napriek zraneniam strelil 28 gólov. TV3 uviedla, že Messi je ochotný ustúpiť od predĺženia zmluvy s Pintom, ale príchod Aguera je podmienkou, na ktorej bude trvať.

zdroj: sport.es
foto: internet

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.