Lionel Messi v poslednom rozhovore priznal, že by sa veľmi rád stal svetovým šampiónom. Nie však kvôli tomu, aby ho niektorí konečne považovali za jedného z najlepších hráčov všetkých čias.

V rozhovore pre ESPN, Messi povedal: "Jediná vec, na ktorej záleží je hrať futbal, vychutnával som si ho odmalička. Stále som hovoril, že pokiaľ ma to prestane baviť alebo ak veci nepôjdu dobre, tak odídem do dôchodku. Je to jediná vec, čo ma zaujíma."

"Mojou túžbou bola vždy snaha zlepšovať sa a chcieť viac. Pre seba som najhorším kritikom či už robím veci zle alebo dobre," dodal.

Následne sa hovorilo o blížiacich sa MS, kde má Leo čo doháňať. Na posledných MS v Afrike sa totiž nepredviedol v najlepšom svetle.

"Na tomto svetovom šampionáte je niekoľko skvelých hráčov: Neymar, Xavi, Iniesta, Critiano, Ribery, Robben... Mohol by som ich vymenovať oveľa viac, ale kohokoľvek poviete, je jeden z najlepších."

"Rád by som sa stal svetovým šampiónom, ale nie preto, aby ma mohli označiť za najlepšieho. Chcem vyhrať, aby bola argentínska reprezentácia najlepšia na svete a pridať si tento turnaj do životopisu," vysvetľoval.

zdroj:insidespanishfootball.com
foto: archiv

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.