Argentínsky tréner komentoval šokujúcu prehru Brazílie s Nemeckom. Domáci tím totiž v Belo Horizonte podľahol nemeckému výberu neuveriteľným výsledkom 1-7.

Tréner Argentíny priznal, že mužstvo začalo tréning neskôr ako plánovalo, nakoľko si chcelo pozrieť prvý semifinálový zápas. "Futbal je najnelogickejší zo všetkých športov. Stávajú sa tu veci, ktoré nemôžete predpovedať a aj preto ide o tak pekný šport," povedal Alejandro Sabella.

"Pozeral som prvý polčas a niekoľko minút z druhého. 1-7 nie je bežným výsledkom dvoch mužstiev svetového futbalu. Stáva sa to len zriedka. Nemci sa však stále dobre pripravia na rozhodujúce duely," vysvetlil.

Čo sa týka dnešného zápasu proti Holandsku, Sabella priznal, že "musíme byť veľmi opatrní a odohrať dobré stretnutie. Futbal je rovnováha medzi útokom a bránením. Prvý útočí obranca a prvým obrancom je útočník. V tomto smere sa zlepšujeme a to je dobré."

Na záver tréner zdôraznil, že najlepším hráčom Oranjes je Robben, no jedným dychom dodal, že "Messi je najlepší zo všetkých."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: efe

Panel

-13
2014-07-09 17:44:06

chutí mi kuracie mäso a bravčové karé bez kosti :)

A.s.p.a.r

7
2014-07-09 19:36:27

A čo si týmto komentárom chcel povedať ku článku?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.