Neymar pre GloboTV poskytol rozhovor, v ktorom zdôraznil, že Leo Messi bol jedným z najviac kľúčových hráčov na Majstrovstvách sveta v Brazílii.

Na otázku či si Messi zaslúžil Zlatú loptu, Neymar povedal. "Neviem, či si ju zaslúžil, no určite bol jedným z najlepších hráčov na turnaji. Argentíne zabezpečil veľmi dôležité góly. Pre mňa bol jedným z najkľúčovejších hráčov na turnaji po boku Schweinsteigera a Robbena."

Neymar zároveň kritizoval vystúpenie svojej reprezentácie: "Brazília hrala zle," povedal útočník priamo.

"Brazílska reprezentácia je v súčasnosti za Španielskom či Nemeckom... No myslím si, že brazílski hráči sú najlepší na svete. A či urobil najväčšiu chybu Scolari? To záleží. Nehovorím, že sa zmýlil v nominácii, pretože ja by som zobral tých istých 23 hráčov," vysvetľoval.

Pokiaľ ide o súkromné veci, Neymar komentoval aj prípadnú svadbu s herečkou Brunou Marquezine. "Manželstvo? Nie, ešte sme mladí. Ona má 18, ja mám 22. Musíme ešte zo života niečo vyťažiť."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

RichardoGrj

12
2014-07-21 21:36:51

Tak Španieli boli jednoznačne horší než Brazilia. Pre mna osobne najväčšie sklamanie, toľko som od nich čakal...

MIO10

8
2014-07-21 22:35:42

Že boli horší na jednom turnaji ještě neznamená, že úrovní jsou pod všemi postupujícími týmy ze skupin na MS...A Neymar to ví. Poukazuje podle mě na systém a ne na výsledek na "jednom" byť nejdůležitějším turnaji. Neymar ví, že v Brazílii nestačí stát za míčem a vyhrávat zápasy na tvrdou taktiku. Oni potřebují kouzla a krásu fotbalu...Dominanci. Je to správný Barceloňan:-) či jak to napsat...To stejné chceme my, fandové Barcy.

tominno9

15
2014-07-21 21:56:02

"... No myslím si, že brazílski hráči sú najlepší na svete" možno tak v tancovaní samby!

lioneljulko

-7
2014-07-21 23:49:53

a inak zabudol som ze podla mna by si mali natierat krem na cele telo a ze by mali ochranu pred suarezom ab nepohryzol

cirkus

5
2014-07-22 07:18:18

No tak ještě, že sis nakonec vzpomněl!! Taky by bylo třeba doplnit, jestli se má smát člověk tomu, cos napsal nebo tobě, protože to z kontextu úplně zjevně nevyplývá!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.