Viceprezident FC Barcelona pre komunikáciu a médiá v rozhovore pre BarcaTV priznal, že klub bol na sankcie FIFA pripravený. FC Barcelona jednoducho počítala s tým, že s odvolaním neuspeje.

Manel Arroyo priznal, že právnici Barcelony už pracujú nad obhajobou pre Športový arbitrážny súd. V rámci najbližších 90 dní, klub spolu s FIFA preverí administratívu všetkých detí, ktoré hrávajú v La Masii a sú FIFA podozrivé.

Arroyo k téme povedal: "Časť detí prišla s ohľadom na budúcnosť. Predstavenstvo nebude hodnotiť prestupy zo športového hľadiska, no domnievame sa, že s hráčmi, ktorých v súčasnosti máme, môžeme pozerať do budúcnosti."

"Model La Masie nebol v žiadnom prípade spochybnený ani inak ohrozený. Naopak, posilnili sme sa. Na mysli máme to, že pokiaľ ide o výchovu hráčov, pracujeme na to, aby to bolo v súlade so zákonmi," dodal.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Mathias9

26
2014-08-22 16:24:01

Ja uz neviem kto spravil chybu a preco ale vsetko to okolo barcelony ja neviem ale mne to pride ako keby "niekto" chcel znicit alebo spravit zle meno celej barcelone od masie az po messiho. V mediach sa nic ine nevravi len barcelona zle sem a zle tam. Mne osobne to je podozrive trosku.

chara

0
2014-08-22 19:42:46

aj mne... a nechcem tu vymyslat nejake konspiracie ale o reale a skor hlavne o ronaldovi sa pisu len dobre veci ako komu daroval peniaze, ako sa objimal s fanusikom a komu dal dres a podobne... aj hned po vyradeni portugalska bol vsade clanok ako ronaldo daroval peniaze chlapcovi na operaciu, pritom to bola sprava stara polroka.... ale dakedy to zas bolo naopak, o barce a messim sa pisalo len v dobrom a na real a CR sa kydalo... normalne sa za posledny rok karta obratila

Dr-QQ

0
2014-08-23 14:46:47

1.Sankcie FIFA
2.Slabá redukcia trestu Suáreza
3.Útoky daňovákov na Messiho
4.Nejasnosti okolo prestupu Neymara
5.Smrť Tita
Čo bude ešte?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.