Zápas s Elche komentoval aj Ivan Rakitič. Ten sa dotkol viacerých tém.

Messi

"Je zrejmé, že je to najlepší hráč na svete a možno aj v histórii. Tréningy s ním ma bavia, všetko robí s väčšou ľahkosťou."

Xavi

"Vidím, že je spokojný. Ja chcem pracovať a hrať svoj futbal, doteraz mi nikto nič nedal zadarmo a nemyslím si, že sa tak vo futbale stane. Budem naďalej tvrdo pracovať, urobím to ako najlepšie viem a dobre sa pripravím. Ostatné príde samo."

Útočníci

"Hovoríme o najlepších hráčoch na týchto pozíciách, všetci sa z toho tešíme. Pokiaľ máte také zanietenie ako my a dobre pracujete, všetko sa robí s väčšou ľahkosťou."

Luis Enrique

"Už som raz hovoril, že pracuje nad detailmi, bezpochyby. Všetkému rozumieme, máme ešte čo zlepšovať, ale dôležité je vyhrať prvý zápas a zahrať dobre pred vlastným publikom."

Munir

"Nezaskočil ma. Už po prvom týždni, ktorý som tu strávil som povedal, že je super dobrý. Z neho budeme mať úžitok. Nech pracuje naďalej a určite nám dá veľa radosti."

Zápas

"Nešlo o jednoduchý zápas. Prvý zápas je stále zložitý a zvlášť, keď ho hráme celý druhý polčas v desiatich. V náš futbal sme verili aj napriek nepriazni osudu a nakoniec to prinieslo ovocie."

zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.