Včerajšie výsledky žrebu skupinovej fázy Ligy Majstrov komentoval aj Športový riaditeľ FC Barcelona, Andoni Zubizarreta. Barcelona nakoniec o postup do vyraďovacej fázy Ligy Majstrov zabojuje s PSG, Ajaxom a APOELom.

Žreb

"Stať sa môže všetko. Proti PSG pôjde o výnimočné stretnutia, ale našou obavou nie je byť favoritom. Chcem hrať na úrovni Barcelony a byť verní našej hre."

"Proti Ajaxu sme nehrali nikdy a za posledné dva roky na nich narazíme dvakrát. Hrá veľmi dobre. Na druhej strane APOEL; je nový, ale z iných súťaží si pamätám, že je to tvrdý bojovník."

Ťažký turnaj

"Zdá sa, že existujú kluby, ktoré nie sú povinné postúpiť do osemfinále, alebo do semifinále. Niektorí sú zas v súťaží preto, aby sa tešili z hry. Ale v skutočnosti máme všetci právo na to, aby sme snívali. Proti Ajaxu či APOELu zahráme takisto ako proti PSG. Počítame so všetkými mužstvami a všetci majú svoju úroveň obtiažnosti, pokiaľ chceme postúpiť ďalej. Časťou tejto súťaže je rešpekt k futbalu."

Prestupové obdobie

"Vždy pracujeme nad tým, aby sme vytvorili najlepší možný tím. Myslím, že zatiaľ sme si našu domácu úlohu splnili. Trh je stále veľmi nervózny. Kým sa v druhej polovici septembra nestretneme na tlačovej konferencii, aby sme predstavili kompletné mužstvo, nie je nič isté."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Palyop

7
2014-08-29 13:28:55

paci sa mi ta skromnost, lebo ked si este dobre pamatam tak minulu sezonu tu boli vyjadrenia ze chceme vyhrat LM atd a nakoniec to aj pod takym tlakom dopadlo teraz je to priatelnejsie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.