Tréner Villarrealu, Marcelino, na tlačovej konferencii zdôraznil, že favoritom dnešného stretnutia na El Madrigal je katalánsky gigant. Jeho mužstvo je však v boji o tri body veľmi motivované.

Zápas

"Stretnutie je veľmi dôležité. Výhra nad Barcelonou by nás veľmi povzbudila. Vieme však, že je to ťažká úloha. Stále si myslím, že na to, aby sme porazili Barcelonu, musíme mať dobrý deň a ona zas jeden z tých slabších. V tejto otázke sa nič nezmenilo. V minulej sezóne sme to šťastie nemali, no každý zápas je iná história, zmenili sa hráči, Barcelona zmenila trénera a na posledné zápasy by sme mali zabudnúť. Vidím, že môj tím je veľmi motivovaný, všetci sme si vedomí, aký dôležitý a výnimočný tento zápas je. Sme plní nádejí, no uvidíme ako bude."

Villarreal vs Barcelona

"Barcelona v minulej sezóne nevyhrala nič a preto zmenila hráčov. Polovica jej výdavkov na jedného hráča vyšla na toľko, čo Villarreal minul na všetky prestupy. Alebo, aby sme tomu lepšie porozumeli; to, čo Barca minula na jedného brankára, my sme minuli na všetkých hráčov, ktorí prišli. V dlhodobom horizonte je to ťažké a ťažko mužstva porovnávať."

Šance v zápase

"Toto je iná vec. Je tam šanca ich zaskočiť, no súperenie s Barcelonou je ťažké. Okrem Realu a Atlética má zvyšok tímov sťažené podmienky, ale existuje nádej, že ak hráte doma, môžete to dosiahnuť."

Messi

"Messi je kľúčovým hráčom. Z toho, čo vidíme, túto sezónu začal lepšie, než skončil poslednú a preto si na neho musíme dávať špeciálny pozor. Zároveň sa musíme spoliehať na to, že nebude mať svoj najlepší deň. Pokiaľ sa Messi cíti dobre, tak je hráčom, ktorý robí rozdiel a preto musíme byť veľmi opatrní a koncentrovaní."

zdroj: villarreal.es
foto: villarreal.es

barcafans23

28
2014-08-31 10:27:18

Dufam , ze nebudete len betonovat. Uz nech je 19.00hod. vecer. VISCA EL BARCA!

cuchra

10
2014-08-31 10:32:36

Villareal vedel vzdy potrapit superov. Verim ze dnes to nebude na nas ukor a vyhrame. Niekedy staci aj 0:1.

LM10

9
2014-08-31 11:37:26

Villareal je ťažký súper. Myslím, že proti nim aj výhra o jeden gól je dobrý výsledok. Barcu čaká veľmi náročný zápas.

Roman7

0
2014-08-31 15:44:31

co by som dal za vyhru o gol ale osobne si myslim ze to bude 0:0 alebo 1:1 ale keby vyhra o gol tak super

Villa.777

-1
2014-08-31 13:09:28

Čo je s Jonathan dos Santos ? :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.