UEFA potvrdila, že jedným z hostí na summite trénerov bude aj Luis Enrique Martínez. Summit je na programe stredu a štvrtok vo švajčiarskom Nyone.

Luis Enrique sa stretne aj s Pepom Guardiolom, bývalým spoluhráčom z FC Barcelona a takisto kolegom, nakoľko v čase, keď Guardiola viedol prvý tím Barcelony, Luis Enrique trénoval rezervu.

Inými španielskymi trénermi na summite budú: Unai Emery, Rafa Benítez a Miguel González.

Zoznam trénerov:

Arsène Wenger (Arsenal), Luis Enrique (Barça), Pep Guardiola (Bayern), José Mourinho (Chelsea FC), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund), Roger Schmidt (Bayer 04 Leverkusen), Manuel Pellegrini (Manchester City), Filippo Inzaghi (AC Miláno), Míchel (Olympiacos FC), Carlo Ancelotti (Real Madrid), Laurent Blanc (Paris Saint-Germain), Jens Keller (FC Schalke 04), André Villas-Boas (FC Zenit), Jorge Jesús (SL Benfica), Massimiliano Allegri (Juventus), Unai Emery (Sevilla FC), Nuno Espírito Santo (Valencia CF) a Rafael Benítez (SSC Neapol).

Podujatím bude sprevádzať Sir Alex Ferguson, legendárny tréner Manchestru United a Aberdeenu, ktorý je aktuálne ambasadorom trénerov v UEFA. Ako zvyčajne, účasť v diskusiách a prednáškach potvrdil aj predseda UEFA, Michel Platini.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Villa.777

17
2014-09-02 12:47:55

A kde je Weiss? :).... :D

rastoo3

-10
2014-09-02 13:46:27

A Martino ? :-D

ViscaElBarca88

12
2014-09-02 14:41:37

A Simeone je kde či už aj toto mu zakázali?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.