Chorvátsky stredopoliar rozprával o svojich spoluhráčoch ako Xavi či Iniesta, slovami chvály pri tom nešetril. Čo to prezradil aj o sebe, zopár slov minul aj na adresu trénera Luisa Enriqueho.

Xavi

Nikdy sa nenájde náhrada za Xaviho. Pre futbal znamená naozaj veľa. Nie je len jedným z najlepších na svete, je aj skvelý kapitán a taktiež dobrý človek. Taký ako on tu už nikdy nebude.

Hráči ako Xavi alebo Andrés Iniesta vám robia na ihrisku život ľahším. Počas svojej kariéry už vyhrali všetko, no stále sú hladní po víťazstvách. Učíte sa od nich každý deň a to je na tom najlepšie. Som tu, aby som zlepšil svoju hru.

Je to rozdiel hrať s najlepšími na svete. Viete, aj keď dáte zlú prihrávku, oni ju dokážu premeniť na niečo dobré. Vieme, že vďaka ním máme o niečo navrch oproti iným tímom. Môžeme vyhrať nad každým súperom. Bez nich by to nebolo možné.

O sebe

Chcem byť Ivan Rakitić. Hrať svoju hru a dať tímu to najlepšie zo mňa. A chcem, aby si to ľudia všimli. Som tu, aby som to ukázal na ihrisku.

Luis Enrique

Všetci tréneri sú iní. Každý z nich má svoje názory a filozofiu. Luis Enrique je veľmi jasný v tom, čo chce. Pod jeho vedením pracujeme dobre a máme chuť odohrať každú jednu hru.

Je to veľký profesionál. Zachádza až do najmenších detailov. Musíme pochopiť, že jeho nápady sú to najlepšie pre Barcelonu a pre tím.

Foto: goal.com
Zdroj: goal.com

A.s.p.a.r

31
2014-09-19 21:36:04

Ivan Ty si pán hráč.Ďakujeme v mene Cules že si k nám prišiel

Neymo

4
2014-09-20 11:04:42

presne tak

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.