Aj keď sa FC Barcelona neukázala v najlepšom svetle proti APOELu, tréner nikomu nič nevyčítal, zato pripravil veľmi intenzívny tréning.

Barça sa včera vrátila k tréningu, po dobrom pocite z víťazstva, troch bodov a prvého miesta v skupine. Aj keď Barça neukázala to najlepšie a dokonca ku koncu zápasu s APOELom mohla aj inkasovať (čo by znamenalo nečakanú bodovú stratu), Luis Enrique hráčom nič nevyčítal. Dokonca už na tlačovke po zápase jasne povedal, že vôbec neľutoval, že urobil 9 zmien v zostave v porovnaní s posledným ligovým zápasom s Athletic Club, zmeny, ktoré mohli ovplyvniť konečný výkon mužstva.

Žiadne výčitky, ale drina. Lucho pripravil intenzívny tréning, pričom najviac to odniesli hráči, ktorí striedali alebo nehrali vôbec. Po rozcvičke a bagu čakal hráčov rovno zápas, ktorý prebiehal s veľkým nasadením. Na dnešok bol taktiež naplánovaný tréning, ale Lucho urobil oproti plánom zmenu a hráčom dal voľno. Posledný tréning pred zápasom s Levante by mal byť v sobotu ráno. Potom by mal Luis Enrique predstúpiť pred novinárov na tlačovke.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív.

Wertizuo

8
2014-09-19 17:03:13

Taaak. Litre potu prinesu uzitok!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.