Pred zápasom s PSG v skupinovej fáze Ligy Majstrov si pred novinárov na tlačovke zasadol aj Jeremy Mathieu.

Cieľom vyhrať skupinu

"Vieme, že je to veľmi dôležitý zápas. Sme si vedomí, že to pre nás môže byť krok napred. Budeme sa snažiť vyhrať, iná možnosť nie je. Pre Barcelonu ide o nezvyčajne dôležité stretnutie."

Zranenie Ibru

"Je to veľký hráč. Bez neho je PSG úplne iný tím. Samozrejme, to že chýba je pre nás dobré. Chcel som proti nemu hrať, ale miesto neho príde Cavani, ktorý má úplne iný štýl. Ibra je hráč, ktorý robí pre PSG rozdiel a je pre nich oveľa ťažšie ak hrajú bez neho. Tak či onak, pôjde o komplikovaný zápas."

Messi-Neymar

"Je to tandem, ktorý funguje vynikajúco. Neymar sa musel trochu prispôsobiť, ale je to bez pochýb jedna z najlepších dvojíc na svete."

Messi

"Sympatický chlapík. Keď som ho videl po prvýkrát, myslel som si, že hovorí len s hráčmi na svojej úrovni, ale je to veľmi sympatický spoluhráč. Strieľa menej gólov, ale jeho vplyv na našu hru a výsledky je obrovský."

Vyhrať na výjazde

"Neviem či sme favoriti. PSG má veľa zranení, ale majú takisto vynikajúcich náhradníkov na vysokej úrovni. Dajú zo seba všetko, aby ten zápas vyhrali. No my sme tu prišli, aby sme sa domov vrátili s plným počtom bodov."

zdroj: as.com
foto: as.com

FCBkraken

top komentár
70
2014-09-30 10:40:44

myslel som si, že hovorí len s hráčmi na svojej úrovni..keby to tak bolo tak by sa chudacisko nemal s kym ani porozpravat:D

Perfecto

16
2014-09-30 11:39:52

možno má v tel len pár čísle ako cruyff, pele, maradona :D

Paly1609

0
2014-09-30 17:15:33

Mimo tému ale je pravda že Jeremy je fajčiar ?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.