Mascherana po prehre s PSG 3-2 vyspovedala katalánska televízia TV3.

Zápas

"Prvý polčas sme nazačali dobre a mali sme problémy dostať sa do zápasu. Konkrétne chyby nám narobili veľkú krivdu. Skúšali sme to celý druhý polčas, ale dať tretí gól bolo veľmi ťažké."

Taktika

"Očakávali sme, že nastolia vyšší presing. Na začiatku to nerobili, ale snažili sa zoradiť tak, aby mohli podnikať protiútoky. Okrem toho nám strelili dva góly zo štandardných situácií."

Prehra

"Vyhru treba dosiahnuť a nie si ju zaslúžiť."

"Prehry vždy potrápia. Samozrejme, musíme sa zlepšiť. Možno sme mohli dosiahnuť niečo viac, ale treba pozdvihnúť hlavu. Musíme odstrániť chyby, ktoré sme urobili a myslieť na to, čo máme pred sebou."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

GabrielSVK

4
2014-10-01 14:22:16

Včera sa mi zdalo, že sme hrali strašne ležerne a veľmi ľahko sme strácali lopty, čo som už dávno nevidel, v podstate často akoby sme im tú loptu dali, ale útočne sme nehrali zle, hlavne duo Messi a Neymar začína fungovať avšak máme 3 útočníkov a Pedro hral dosť slabo.

Pongi

-6
2014-10-01 19:02:44

Maschera nema už u nás co hľadať min 2 roky a už vôbec nie na stoperovy som cakal ze Lucho to zmení no nestalo sa a dostali sme v paríži náklad..a hlavne ze máme vermelena a pigueho!!!

nepalko

0
2014-10-03 01:57:22

Pongi videl si hrať vôbec hrať Mascherana na MS??? Asi si ho nevidel,inak by si nenapísal,že Mascherano u nás nemá čo hľadať 2 roky...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.