Ramon Rodriguez Verdejo hovorí o svojej poslednej sezóne v FC Sevilla, hoci do konca zmluvy mu zostávajú ešte 3 roky. A či sa 46-ročný Monchi ukáže na Camp Nou?

V Sevilli vyhral 7 titulov a urobil si vo svete dobré meno vďaka svojim objavom - Alves, Baptista, Luis Fabiano, Kanouté, Keita, Rakitič či M'Bia. Monchi však túži po ďalšom lepšom projekte. Mundo Deportivo pritom informuje, že športový riaditeľ sníva o Barcelone. S týmto klubom sa plne stotožňuje vzhľadom na spôsob práce s akadémiou, filozofiu a štýl hry.

Monchi má na stole ponuky od iných top klubov Európy, ale stále čaká na to, či mu dvere otvorí aj katalánsky veľkoklub. Láka ho Bayern Mníchov alebo Zenit Petrohrad - šéf ruského klubu ponúkol Monchimu plat aký len chce. Jeho prioritou však naďalej zostáva metropola Katalánska.

Záujem Barcelony by každopádne neprekvapil nikoho. Zo Seville prišli na Camp Nou Alves či Keita. Prvý vyšiel na 35 miliónov, druhý na 14. Neskôr v roku 2009 prestúpil na Camp Nou aj Adriano za 9,5 milióna. Posledný prestup stál Barcu 20 miliónov a hovoríme o Rakitičovi. Pritom Sevilla za Alvesa zaplatila dokopy 1 350 000 eur, za Keitu 400 000 eur, za Adriana 2,1 milióna a za Rakitiča 2,5 milióna. Monchi si ako športový riaditeľ svoju robotu vykonáva veľmi dobre.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

LAM10

17
2014-10-13 17:32:47

tie jeho nákupy v Seville boli veľmi dobré , ale neviem či práve Barcelone by niekto predal hráča pod 5 milionov :D viď. Douglas

barcelonistas

17
2014-10-13 18:19:08

jasné že by sa to dalo kupiť pod 5 milionov, len treba vediet vyjednávať, čo Zubizaretta nevie, on vie iba draho kupovať a lacno predávať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.