Legenda FC Barcelona sa zastala trénera katalánskeho klubu. Luis Enrique je totiž po dvoch ligových prehrách kritizovaný za to ako mužstvo vedie. Johan Cruyff však prosí o viac času.

"Ancelotti pracoval v 4 či 5 krajinách, hovorí 5 jazykmi a vie sa prispôsobiť. Ak máte toľko rokov čo on, je ľahšie viesť mužstvo, pozorovať a vyhodnotiť rôzne veci. Tí, ktorí sú mladší, mali by tieto skúsenosti získať," povedal.

V každom prípade si Cruyff myslí, že na hodnotenie Lucha za kormidlom Blaugrana je priskoro: "Máme za sebou len 11 zápasov. V prvých 7 sa Barcelona dotýkala neba a teraz spadla. Je to nový tréner, noví hráči a musia si sadnúť. Nemožno Enriqueho odpisovať hneď po 10 týždňoch," pokračoval.

Pokiaľ ide o Pepa Guardiolu, ten má potrebné skúsenosti a úspechy, aby sme ho mohli považovať za jedného z najlepších trénerov sveta: "Je dostatočne inteligentný a okrem toho bol záložníkom. To znamená, že na vás môže zaútočiť z každej strany. Potom sa nečudujem, že je veľkým trénerom," chválil Cruyff rodáka zo Santpedor.

zdroj: as.com
foto: as.com

cruyff

12
2014-11-12 13:35:02

najdôležitejší je rešpekt a dôvera hráčov v trénera, ináč to bude len trápenie...visca barca

Barsenal

4
2014-11-12 15:11:17

Pravda.Ludia nezabudajte,ze sam Pep povedal,ze Luis moze zasa urobit obrovske veci !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.