Barca si splnila povinnosť a na pôde Huescy bez problémov zvíťazila. Ešte v prvom polčase sa trafili Rakitić, Iniesta a Pedro. V druhej časti pridal gól Rafinha a uzavrel tak skóre zápasu.

1.polčas

Barca začala zápas výborne, keď už po jedenástich minútach viedla. Katalánci zahrávali po faule priamy kop, ktorý Ivan Rakitić s prehľadom premenil.

V 16.minúte pridala Barca druhý gól. Po rýchlom protiútoku Rakitić nabil Iniestovi, a ten z prvej nedal Jimenezovi šancu.

Barca bola na ihrisku jednoznačne lepším tímom. Hostia držali loptu a diktovali tempo zápasu. Domácim tak neostávalo nič iné, iba sa brániť.

V 36.minúte mala Barca opäť výhodu priameho kopu. Exekúcie sa opäť chopil Rakitić, ale tentoraz trafil iba tyč.

V 39.minúte to tam už padlo. Po rohovom kope Barca rozohrala, Iniesta vysunul Pedra, a ten z uhla prudko vystrelil k bližšej tyčke. Brankár Jimenez nestihol reagovať.

2.polčas

Barca bola aktívnejším celkom aj v druhej časti hry. Hralo sa však viac otvorene a k slovu sa častejšie dostávali aj domáci.

V 63.minúte sa na ihrisko dostali noví hráči. Hraciu plochu opustili Mathieu a Rakitić a do hry sa dostali Sergi Roberto a Edgar.

V 72.minúte sa skóre menilo opäť. Tentoraz Rafinha napriahol z pravej strany a jeho tečovaný pokus nakoniec našiel cestu do siete domácich.

Po góle sa striedalo aj do tretice. Munira nahradil Sandro.

Zostavy

Huesca: Jimenez; Sosa, Moreno, Gaspar, Morillas; Gassama, Josetxo; Camacho, Tyronne, Inigo; Guillem.

Barcelona: Ter Stegen; Douglas, Bartra, Mathieu, Adriano; Iniesta, Samper, Rakitić; Pedro, Munir, Rafinha.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.