Jordi Roures, šéf Mediapro v rozhovore pre La Sextu hovoril aj na tému katalánskeho veľkoklubu.

Luis Enrique

"Úloha trénera v Barcelone je veľmi komplikovaná. Musíte mať morálnu autoritu, inak vás čakajú problémy. Na Luisa Enriqueho pozerám z boku - nie som ani jeho priaznivcom, ale ani súperom."

Návrat Pepa Guardiolu

"Je fakt, že som guardiolista, ale Pep sa v úlohe trénera do Barcelony určite nevráti. Myslím, že by mal byť na čele predstavenstva. Pre Barcelonu by bol ideálnym trénerom."

Predaj Messiho

"Celá tá diskusia je podľa mňa falošná."

Radosť Ronalda z výhry Zlatej lopty

"Z časti to bolo divadlo tak ako oslava gólu v Lige Majstrov. Je možné, že takého chovanie nie je adekvátne tejto situácii, pripomína skôr film ako futbal. Na druhej strane má futbal veľké osobnosti, ktoré si film zaslúžia. Príkladom je Ronaldo a Messi."

Hodiny zápasov v La Lige

"Nastavila ich La Liga a nemyslím si, že tam bolo veľa fanúšikov Barcelony."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Aministrator

22
2015-01-15 09:02:11

Posledná veta hovorí za všetko... a zároveň naznačuje prečo sa mnohé iné veci dejú v La Lige v neprospech Barcy a v prospech RM...aké je snáď každému jasné (penalty, rozhodcovia, časy výkopu, riešenie odvolaní proti kartám....)

thdesign

-26
2015-01-15 10:07:45

co to tu trepes ... paranoicke keci ... hlavne ze RM skoro nikdy neuspel s odvolanim, a ked fauluju hraci ako sprasty v sestnastke tak sa nemaju piskat penalty akoze ??? a nechod tu na mna stym jednym filmom co dal CR bo uz si stym trapny.. a casy vykopu ? magorko tie su spravene koly vysielacim pravam a nielen barca ale aj real ich ma aj cez den okolo 16 hodiny a ten isty pocet.. nebudem ti to tu cele rozpisovat mozes si to najskor riadne nastudovat ... bo mas dristy ako zaslepeny kinder fans

Aministrator

16
2015-01-15 10:27:21

neuspel s filmovaním...si pozri pár sezon dozadu ked mali byt vykartovaní hráči RM (Pepe/Ramos/Xabi)proti barce resp ATM a zázrakom dostali povolenie hrať a zrušenie karty...taktiež už bolo zrušený trest za karty aj CR par sezon dozadu....Filmárina CRý ma nezaujíma a ani ho nikde nespomínam, neviem kde si nato došiel.... časy výkopy pozri si tuto sezonu výkopy pohára naše a RM a viac ti nepotrebujem odpovedať... marketing beriem do úvahy to je samozrejme narážam na výkopy v poháry.

Aministrator

10
2015-01-15 10:29:04

... skôr si ty poštuduj fakty ako začneš niečo písať... nejdem sa už s tebou ani baviť lebo evidentne nevidíš dozadu viac ako jednu sezonu (si pozri aké boli realu odpískané penalty teraz aj 2-3 roky predtým (také elche a betis by ti vedeli rozprávať)

bruno1

4
2015-01-15 13:13:17

a Marcelov skok do neznama bol co?

Marian

16
2015-01-15 09:13:13

Pep Guardiola je ideálnym kandidátom na prezidenta Barcy.
Nie však teraz, lebo je vhodné, aby svoj trénerský potenciál rozvíjal aj naďalej v Bayerne a následne aj v iných kluboch. Bola by škoda, aby futbal prišiel o prínos, ktorý Pep ako famózny tréner môže tomuto športu dať.
Keď príde jeho čas, bude raz aj naším prezidentom, ak bude on sám a culés chcieť.

bruno1

-2
2015-01-15 13:21:45

Myslim ze Barca potrebuje dobreho prezidenta cim skor. Co mame z toho ze ine muzstva budu hrat dobre pod Guardiolom?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.