Barca si odnáša z Paríža veľmi dôležité víťazstvo. V Parku Princov sa Katalánci presadili trikrát. Gól strelil Neymar a dva zásahy pridal Luis Suarez. Za domácich skorigoval skóre Van der Wiel s výrazným prispením Mathieuho.

1.polčas

V Parku Princov dominovala Barca hneď od prvých minút zápasu. Katalánci mali loptu na svojich kopačkách častejšie a domáci sa tak sústreďovali na pozornú defenzívu pred vlastným pokutovým územím. Po zisku lopty však domáci hráči okamžite vyrážali do rýchlych protiútokov, s ktorými mala Barca problémy.

Barca sa do šance dostala v 14.minúte, keď z ľavej strany centroval na Messiho Suarez. Leo si prebral loptu a spoza šestnástky vystrelil. Jeho strela však iba opečiatkovala žrď Siriguiho bránky.

V 18.minúte Barca otvorila skóre. Sergio Busquets vybojoval loptu v strede ihriska a okamžite ju poslal na rozbehnutého Messiho. Leo pred šestnástkou uvoľnil Neymara, ktorý sám pred Siriguom nezaváham.

V 28.minúte mali veľkú šancu aj domáci, keď po rýchlom protiútoku dokázali prečísliť obranu Kataláncov. V poslednej chvíli však Mascherano dokázal sklzom vypichnúť loptu Cavanimu.

Barca pohrozila aj tesne pred koncom prvého polčasu, keď Alba vysunul Suareza. Luis skúsil z uhla technickú strelu, s ktorou však nemal Sirigu žiadne problémy.

2.polčas

Barca aj na začiatku druhého polčasu držala loptu na svojich kopačkách, ale k prvej šanci sa dostali domáci, keď z diaľky prudko vystrelil Pastore. Ter Stegen však loptu dokázal vyraziť.

V 53.minúte museli hostia predčasne striedať. Po nakopnutí od Pastoreho nemohol v zápase pokračovať Iniesta. Na jeho miesto prišiel Xavi.

S pribúdajúcim časom domáci zvyšovali obrátky a aj kvôli tomu sa hra na ihrisku postupne vyrovnávala. Vyložen

V 67.minúte pridala Barca druhý gól. Nádhernú individuálnu akciu predviedol Luis Suarez, ktorý si dokázal poradiť hneď s trojicou domácich obrancov a nezaváhal ani pre Siriguom.

V 74.minúte striedala Barca opäť, tentoraz už nie nútene. Hraciu plochu opustil Rakitić a do hry sa dostal Mathieu.

V 79.minúte opäť udrel Luis Suarez. Luis si najprv vymenil loptu s Neymarom, následne nasadil jasličky Davidovi Luisovi a pred Siriguom zakončil chladnokrvne do pravého horného kúta.

Hneď po góle Barca striedala. Montoyu vystriedal Adriano.

V 82.minúte však udreli domáci, keď propagačnú strelu Van der Wiela nešťastne tečoval Mathieu do vlastnej siete.

V 89.minúte mohli domáci pridať aj druhý gól, keď sa na Ter Stegena rútil Lavezzi. V poslednej chvíli však zasiahol Adriano a následný pokus zblokoval Mathieu.

Zostavy

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell - Rabiot, Matuidi, Cabaye - Pastore, Cavani, Lavezzi

FC Barcelona: Ter Stegen - Montoya, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitič, Sergio, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.