Josep Maria Bartomeu bol hosťom v programe El Món a RAC1. V rozhovore sa prezident dotkol viacerých vecí súvisiacich s Barcelonou.

Xavi

"Je predurčený nato, aby sa v budúcnosti stal trénerom Barcelony. Či už v mládežníckych tímoch alebo v prvom tíme. Má futbalovú koncepciu, ktorú v Barcelone nemôžeme stratiť. Som presvedčený, že sa vráti. Je to človek Barcy, culé, ktorý má tento klub v srdci a pozná ho ako vlastnú dlaň."

Messi a Luis Enrique

"Vzťahy Luisa Enriqueho s Messim sú vzorové. Všetci sme spokojní a ostatní hráči sú s trénerom takisto spokojní. Teraz sa cítia byť silní a plní nádejí z toho, že sezónu môžeme zakončiť ešte lepšie."

Nová zmluva pre Luisa Enriqueho

"Luis Enrique má zmluvu ešte na ďalší rok a myslím si, že v Barcelone zostane. Mužstvo aj on sú spokojní s tým ako sa veci vyvíjajú. Sú si vedomí, že to, čo v auguste začali ich nakoniec doviedlo k týmto úspechom. Lucho má s Barcou ešte rok zmluvy."

Pogba

"Barca sleduje veľa hráčov. Chýbajú nám jedine takí, ktorí majú hráčsku koncepciu, ktorá zapadá do tej našej, no mená povedať nemôžem. Registrovať hráčov môžeme od 1.1.2016, ale kúpiť môžeme kedykoľvek. Môžu trénovať, môžu hrať v priateľských zápasoch a dokonca môžu ísť na hosťovanie. Množstvo hráčov by do Barcelony prišlo s nadšením."

Dani Alves

"Dani by sa mal rozhodnúť či chce zostať alebo nie. Predložili sme mu ponuku novej zmluvy a rozhodnutie je na ňom. Do mužstva vnáša veľa, no rozhodnúť sa musí sám. Predstavili sme mu najlepšiu ponuku akú sme mohli. Zvažujeme aj príchod iného pravého obrancu. Hráčov neprestaneme sledovať a je rozhodnuté, čo sa stane ak Alves v klube nezostane."

Bartra

"Nemôžeme hovoriť o podrobnostiach v zmluve, ale je pravda, že klauzuly v zmluvách tak mladých hráčov rastú či klesajú podľa toho koľko hrajú. Bartra má pevnú klauzulu, je to spôsob motivácie. Nepochybujem, že pre túto Barcelonu je to dôležitý hráč a chce v klube zostať."

Douglas

"Prišiel tu, aby pracoval mysliac na budúcu sezónu. Hral málo, tréner ho veľmi nevyžíval, ale zaslúži si všetok môj rešpekt."

NIKE

"Mužstvu sa darí a NIKE sa darí s predajmi. Je to dobrý moment, aby sme predĺži zmluvu."

Qatar Airways

"S Qatar Airways sa dohoda končí v roku 2016, ale čoskoro bude potrebné informovať o novom sponzorovi. Sú isté alternatívy, ale rokujeme už s Qatar Airways."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Barcelonista

16
2015-05-22 14:08:47

On ostat musí! Boli by sme blázni ak by sme ho pustili...

Macko7

6
2015-05-22 14:24:46

Chcem aby Bartomeu vyhral prezidentske volby. Je to skvely prezident aj clovek, verny Barcy...Ak nie, hlada noveho trenera, bude bieda jak Perez...

myzuFCB

15
2015-05-22 14:59:06

Pevne verim...Lucho je skvelý tréner a dufam, že pod jeho vedením vyhrame opäť treble ...:)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.