Dnes od 9. hodiny ráno do 21. hodiny večer prebieha voľba prezidenta FC Barcelona. O post šéfa Blaugrana sa bijú štyria kandidáti: Bartomeu, Laporta, Benedito a Freixa. Všetci už majú odhlasované a my vám prinášame ich výpovede z volieb.

Benedito: "Laporta už niekoľko dní vie, že voľby nevyhrá. V priebehu kampane bolo množstvo fair play. Voľby sú veľmi otvorené. Zdá sa, že Bartomeu je ďaleko pred ostatnými, ale očakávam, že na konci dňa budeme svedkami prekvapenia. Som šťastný a dúfam. Sú ľudia, ktorí sú si vedomí potreby zmien. Ľudia majú dosť vojny a nechcú ani Bartomeua ani Laportu."

Freixa: "Sme veľmi spokojní s vykonanou prácou. Ostatní kandidáti nám gratulujú. Sme jediným takýmto klubom na svete, výnimočným. V priebehu kampane bola lojalita a rešpekt."

Laporta: "Nerád predvídam. Veľa záleží od počtu hlasujúcich. Chcem, aby účasť bola vysoká. Pocity sú veľmi pozitívne. Podpory sa mi dostalo aj od hráčov. Prišlo ich veľa. Vidím ľudí, ktorí mi preukazujú podporu, šťastných ľudí. Je to sviatok pre barcelonismo. Fanúšikovia odpovedali vynikajúco, pretože vidia, že dnes hráme o veľa."

Bartomeu: "Atmosféra je neobyčajná. Je to sviatok pre barcelonismo a demokraciu. Či vyhráme? Uvidíme na konci dňa. Nie som favorit na víťazstvo. Všetci kandidáti mali možnosť prezentovať svoje programy, myšlienky a ak vyhrám, začlením myšlienky Benedita a Freixu. No je úžasné, koľko ľudí dnes prišlo voliť. Odozva bola úžasná."

zdroj: twitter
foto: twitter

Messi10Neymar

14
2015-07-18 15:16:15

Bartomeu !!!

myzuFCB

3
2015-07-18 16:37:47

Bart alebo Benedito...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.