Joan Laporta prijal prehru v prezidentských voľbách FC Barcelona s veľkou nevôľou. Zároveň sa mu nepáčil veľký odstup od víťaza. Vyhlásil však, že sa nevzdá a v budúcnosti sa o post prezidenta klubu bude opätovne uchádzať.

"V prvom rade chcem poďakovať socios, ktorí za mňa hlasovali a takisto všetkým, ktorí mi v priebehu kampane pomáhali. Zároveň chcem pogratulovať aj víťazom," uviedol Laporta po prehre.

"Pokúšali sme sa nepripustiť to, aby klub viedol prezident obžalovaný z mnohých prešľapov, pevne previazaný s kritizovanou značkou Kataru a takisto nedôverčivý v naše talenty v La Masii. Aj napriek tomu, že sa nám nepodarilo vyhrať a náš program je iný ako víťazný, v plnej miere akceptujeme konečné výsledky," dodal.

Pri hľadaní príčin prehry Laporta povedal: "Bola to veľmi ťažká kampaň. Náš program sa nestretol s takým záujmom, aký sme čakali. Málo bolo aj debát, počas ktorých sme sa mohli konfrontovať s programami iných kandidátov," povedal.

"Z prehry som sklamaný, ale do budúcnosti pozerám s optimizmom. Hlasy, ktoré som dostal svedčia o tom, že náš program presvedčil množstvo ľudí. Nikdy sa nevzdám," zakončil.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Tom10

-32
2015-07-19 11:19:43

Škoda no

Teo07

20
2015-07-19 11:26:01

Super výsledok! Laporta sa sám zavraždil v kampani, v ktorej jeho agresia a neustále útoky sa ukázali ako kontraproduktívne. A pokračuje v tej úbohosti aj po voľbách. Laporta definitívne skončil! Cesta a'la Mečiar..

Mates19

25
2015-07-19 11:36:03

Laporta treba pochopiť že v La Masii nerastie každú sezónu nový Messi Puyol Iniesta Xavi...Momentálne tam majú maximálne 3-5 hráči nato aby hrali niekedy v A-teame...Nikomu neberem jeho program ale aj tak tréner si vyberá mužstvo s ktorým chce pracovať a nie prezident...Pogbu si môžeš kúpiť do obývačky lebo opierať sa o jedno meno celú kampaň je výsmech a pán Cruyff obdivujem ta čo si dokázal s Barcou ale tvoje vyjadrenia o tom ako Neymar Messi nemôžu spolu hrať nie všetci sú hráči čo hrajú na seba...
Visca El Barca y Visca Catalunya

Samuel10

15
2015-07-19 13:30:16

Laporta tak dôveruje La Masii až musí kúpiť Pogbu za 100 miliónov. :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.