Hviezda FC Barcelona je názoru, že hrať po boku Lea Messiho je privilégium a dúfa, že v najbližších rokoch to takto aj zostane.

"Zažili sme spolu množstvo rôznych situácií a poznáme sa navzájom veľmi dobre," povedal Iniesta. "Žili sme spoločne po tak dlhý čas. A prišli sme na to, že to, čo nás spája je, že sme šťastní," pokračoval.

"Pravdou je, že hrať po jeho boku je privilégium. Veľmi toho niet viac čo povedať. Pre mňa bol Leo vždy jedinečný a dúfam, že s ním budem hrať oveľa dlhšie. To je na čom záleží," povedal Iniesta.

Iniesta je zároveň názoru, že mužstvo musí zo súčasného obdobia vyťažiť čo najviac. Barcelona je už dlhodobo na vrchole a Iniesta tvrdí, že tím sa musí postarať o natiahnutie tejto série: "Pretože žijeme v dobe, keď sa veci pokazia, je to veľmi zložité," uviedol a dodal: "Ak máte harmóniu, je to omnoho jednoduchšie. Teraz, keď si užívame tento jedinečný moment, nemôžeme ho pustiť."

zdroj: goal.com
foto: goal.com

bruno1

24
2015-08-01 13:01:59

tesit sa z Messiho hry je privilegium. Nic nenahradi tu radost pozerat sa na Messiho v priamom prenose

Grendo

36
2015-08-01 13:04:12

oni dvaja sú poslední čo pametajú víťaztvo v LM 2006...to znamená, že sú v kádri najstarší a ďalšími trofejami už len budú prekonávať sami seba...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.