Argentínsky internacionál dúfa, že jeho spoluhráč z útoku prehodnotí svoj postoj a na Camp Nou zostane aj v tejto sezóne. Mascherano zároveň vyzdvihol dôležitosť Pedrovho víťazného gólu v zápase Európskeho superpohára proti Sevilli.

"Dúfam, že tu môže zostať," povedal Argentínčan na adresu Pedra. "Je to jeden z tých hráčov, ktorí hrajú skvele počas veľkých zápasov. Bol kúzelníkom odkedy sa k nám pripojil. Hrá kvôli špeciálnym momentom ako tento," povedal.

Následne sa začalo hovoriť o zápase, no Mascherano nemal veľkú radosť z toho, že sa zápas takto zvrtol. Sevilla totiž dokázala poslať zápas do predĺženia, hoci prehrávala 1-4.

"Neutrálni fanúšikovia takého divadlo predtým nevideli," vyhlásil. "Ale z nášho pohľadu cítime frustráciu. Mali sme veci vo vlastných rukách a pustili sme ich. Musíme to zlepšiť, pretože sme urobili chyby, ktorého nám skomplikovali život," hneval sa Javier.

"Upadli sme a nechali sme ich dostať sa do zápasu. Nekontrolovali sme hru, keď sme mali, no mali sme individuálny talent, ktorý nám umožnil vyhrať ďalší titul," dodal.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

petrarcha

15
2015-08-13 08:00:47

Som zvedavý, či sa Pedro nechá uchlácholiť podobnými rečami a zasadne aj túto sezónu na lavičku.

Marian

20
2015-08-13 08:12:12

Odísť nechce.Takže ráta s tým, že by sedel na lavičke pri plnom zdraví MSN. Minúty môže dostať pri zranení niekoho z tridente, pri vykartovaní a pri rotácii, ak pri prehustenom programe tréner nechá oddychovať Neya či Luisa.Pokiaľ som si všimol, Leo nechce oddychovať, chce hrať za každých okolností.Ak si uvedomí Pedrito, že na lavičke by mohol sedieť aj v Manchestri, lebo základ nemá istý, môže sa rozhodnúť, že zostane v Barce.

petrarcha

6
2015-08-13 08:42:25

Vyjadril sa, že je to hlavne o minútach. A kedže sa oproti minulej sezóne takmer nič nezmenilo, nezmení sa zrejme ani jeho pôsobenie na ihrisku. Pokial sa teda niekto nezrani, ale nato sa spoliehať nemôže. Navyše aj teraz v superpohári namieso zraneného Neymara nenástupil...

srdcarek

3
2015-08-13 11:28:50

ALe ved lucho hovoril ze mal nieco so svalom ... ani ja by som ho tam nedal od zaciatku

Branko

1
2015-08-13 19:17:26

Proti Seville, ty tĺčik tvrdohlavý. Podľa vzoru žena!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.