Pedro už stihol vo svojich nových farbách The Blues odohrať prvý duel a zahviezdil. Po jednom góle a jednej asistencii sa stal očakávane mužom zápasu a kouč Chelsea si ho nevedel vynachváliť. Pred novinármi jeho výkon proti West Bromwichu Albion dokonca porovnával s Maradonom.

José Mourinho si vyžiadal Pedra osobne a vyfúkol ho tak Manchestru United. Všetko naznačuje tomu, že bývalý barcelonský útočník sa rozhodol správne a v Londýne sa mu bude dariť. "Nebol to úplný Maradona, ale nebol od neho rozhodne ďaleko," hovoril boss Chelsea. "Je to veľmi dobrý hráč, ale vždy tam je otáznik, pretože veľa špičkových hráčov príde do Anglicka a nevie sa okamžite adaptovať."

"Máme príklady aj v našom tíme a sú po celom svete, takže je to pre neho veľmi dôležitý duel. Očakával som však, že bude hrať dobre, pretože má za sebou už tri súťažné zápasy a celú predsezónnu prípravu. Pracovali sme takticky každý deň od chvíle kedy prišiel a snažili sme sa zistiť čo chce a čo potrebuje. V zápase sme podali dobrý výkon," dodal Mou.

Zdroj: goal.com
Foto: archív

Eriq400

9
2015-08-25 10:56:34

MOurko, troska prehnane. Nezda sa ti?

MAREK10

6
2015-08-25 10:56:57

Tak určite:D,je dobrý,ale toto nikdy nebude hráč typu Maradona,Messi,Zidane....

majo111

0
2015-08-25 12:56:51

paneboze maradonovi ani kopaci nemoze obuvat! ked bude taky dobry celu sezonu potom moze povedat ze super nakup. mam pocit ze ho muzstva okukaju a to bude jeho koniec ved uz aj fabre je tam priemer

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.