V rozhovore pre Esports COPE, agent Ardu Turana uviedol, že jeho klient by sa skoršiemu návratu na trávniky potešil. Dodal však, že pri čakaní na rozhodnutie FIFA nie je optimistom.

V očakávaní na rozhodnutie FIFA

"Turan sa teší z možnosti návratu skôr ako v januári. Ale je si tiež vedomý toho, že dohodnúť sa s FIFA nie je jednoduché. Nie sme optimisti. Snáď sa zhodnú, ale pozeráme sa na to realisticky a už sme sa zmierili s tým, že nebude hrať až do januára."

Arda je pripravený hrať

"Samozrejme, že je fyzicky aj psychicky pripravený. Pred necelým mesiacom odohral dvojicu reprezentačných zápasov. Potrebuje sa rozohrať, ale je pripravený."

Sankcie FIFA

"Na začiatku len ťažko akceptoval, že nemôže hrať 5 mesiacov, ale teraz je to už dobré. Našťastie dobre zapadol do barcelonskej šatne. Je veľmi šťastný, že je v najlepšom tíme na svete. A teraz čakáme na odpoveď FIFA."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Mates19

20
2015-09-23 12:17:38

Nech si Fifa urobí poriadok v pravidlách lebo ak som tomu správne porozumel tak Turan môže byť zapísaný na súpiskú a fifa s tým nemôže urobiť nič

mizap

11
2015-09-23 13:07:33

Znáte to. FIFA, to už je spíš politika než fotbal. A v politice žádná pravidla nejsou, i když zákonů je tolik, že na ně musí být zvláštní knihovna. Všichni víme, že politika je jeden velký bordel, takže FIFA to má ve svých pravidlech úplně stejně. Prostě musíme čekat, co tam z těch mozků vyleze ven.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.